Kwalifikacje do Igrzysk w 2016 Mężczyźni
Re: Kwalifikacje do Igrzysk w 2016 Mężczyźni
No dobrze. Wygraliśmy. Czy ktoś przeprosi teraz za te rzygi które tu padły? Za kolesia Kłosa, pajaca i ciula Antige? Za Kurka, zawodnika za słabego na ten poziom? Czekam.
Bartosz Kurek jest tytanem siatkówki. <3
ŁOMACZ KOCHAM CIĘ.
Re: Odp: Kwalifikacje do Igrzysk w 2016 Mężczyźni
Brawo!!
Byliśmy z 4 rozgrywającymi?
Byliśmy z 4 rozgrywającymi?
Nie spodziewałbym sięMilten pisze:No dobrze. Wygraliśmy. Czy ktoś przeprosi teraz za te rzygi które tu padły? Za kolesia Kłosa, pajaca i ciula Antige? Za Kurka, zawodnika za słabego na ten poziom? Czekam.
Kłamca.
TAK, TAK, TAK!!!
Skończyłam ten mecz na kolanach przed telewizorem.
Skończyłam ten mecz na kolanach przed telewizorem.
za Kłosa? czemu? przeciez on i kadra to nie milosc. Klos nie gral w tie-breaku...Milten pisze:No dobrze. Wygraliśmy. Czy ktoś przeprosi teraz za te rzygi które tu padły? Za kolesia Kłosa, pajaca i ciula Antige? Za Kurka, zawodnika za słabego na ten poziom? Czekam.
HEJT STOP do maja
Emocje jakby to był finał olimpiady
No one likes us, we don't care!
W swoim imieniu nie przepraszam i dalej twierdzę, że Kłos i Konarski nie powinni się tu znależć. I to błędy Antigi. Ten mecz, a właściwie horror tego absolutnie nie zmieni.Milten pisze:No dobrze. Wygraliśmy. Czy ktoś przeprosi teraz za te rzygi które tu padły? Za kolesia Kłosa, pajaca i ciula Antige? Za Kurka, zawodnika za słabego na ten poziom? Czekam.
Co nie zmienia faktu, że gratuluję całej drużynie, bo dzisiaj wygrali tylko dzięki sile woli...
Re: Odp: Kwalifikacje do Igrzysk w 2016 Mężczyźni
Ja nie przeproszę bo dalej tak myślę.
Jak Kurek z Jaroszem przychodzili do Kędzierzyna to uważałem że pierwszy powinien być atakującym a drugi przyjmującym, niestety dla nich oni wybrali na odwrót.
Jak Kurek z Jaroszem przychodzili do Kędzierzyna to uważałem że pierwszy powinien być atakującym a drugi przyjmującym, niestety dla nich oni wybrali na odwrót.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2016, o 16:15 przez hardy, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie za krytyke. Za rzygi. Za "kolesia". Za brak szacunku do reprezentanta Polski. Za przenoszenie kompleksów klubowych na poziom reprezentacji (pojazdy na Wrone który nie zagrał żadnego meczu). Mniejsza o to, brawo chłopaki. Brawo Stefan, brawo dla Miki, Grześka, Bartka. Dla wszystkichMarquss pisze:za Kłosa? czemu? przeciez on i kadra to nie milosc. Klos nie gral w tie-breaku...Milten pisze:No dobrze. Wygraliśmy. Czy ktoś przeprosi teraz za te rzygi które tu padły? Za kolesia Kłosa, pajaca i ciula Antige? Za Kurka, zawodnika za słabego na ten poziom? Czekam.
od dziś. Obiecuję. Wierzyć w cuda. Boże. Boże. Boże. Najgorszy mecz jaki w życiu oglądałam. Najgorszy.
DZIĘKUJĘ CHŁOPAKI. DZIĘKUJĘ.
DZIĘKUJĘ CHŁOPAKI. DZIĘKUJĘ.
StanLee "Problem polega na tym że koncepcja gry Skry i budowania zespołu jest jeszcze bardziej mglista oraz przypadkowa.[..] Nie ma to za bardzo sensu."
compact "Sens odszedł razem z Zatorskim, teraz to jest chaos i łatanie składu."
compact "Sens odszedł razem z Zatorskim, teraz to jest chaos i łatanie składu."
Niemcy dali sie ograc. Kto skacze do 3 w bloku kiedy z 3 m ledwo Kubiak pilke lapie to wiadomo ze bedzie walil pod gore w gore nad siatka a nie celowal w boisko nie mial z czego
Nie wiem jak to zrobili, ale reanimacja Kurka, Kubiaka i Miki i mamy to trzecie miejsce. Teraz do Tokio, skąd awans na Igrzyska powinien być obowiązkiem.
Ja wyłączyłem przy stanie 10:10, nie.mogłem wytrzymać... Przegryw roku, ale WYGRALIŚMY!!!
Nie wierzyłem, przestałem oglądać na początku 4 seta. Na szczęście zdążyłem na tie-break. Kubiakowi należy się pomnik!
All work and no play makes Jack a dull boy...
aaa ja nie rzygalem tylko stwierdzilem ze Klos nie powinien byc w tej kadrze, ale to moja subiektywna ocena pozdroMilten pisze:Nie za krytyke. Za rzygi. Za "kolesia". Za brak szacunku do reprezentanta Polski. Za przenoszenie kompleksów klubowych na poziom reprezentacji (pojazdy na Wrone który nie zagrał żadnego meczu). Mniejsza o to, brawo chłopaki. Brawo Stefan, brawo dla Miki, Grześka, Bartka. Dla wszystkich
Niemcom współczuję, mieli wszystko w swoich rekach, tak niewiele im brakowało i można powiedzieć, że nie pojadą na IO przez dwie piłki w tie breaku. No cóż, taki jest sport. Kamień spadł mi z serca, jeszcze jesteśmy w grze. Co za horror, ten set przejdzie do historii!
Ostatnio zmieniony 10 sty 2016, o 16:16 przez Lineczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru przepraszać ani Kłosa ani Antigę. Czapki z głów przed Kubiakiem i Miką za tie break. Antiga uratował posadę niemal cudem, ale czy to dobrze dla polskiej siatkówki? Zobaczymy, ja mam wątpliwości.
-
Chłopaki przestańcie
Nie jest istotne przepraszanie lub nie, bo każdy wyrażał swoje zdanie, a to, że ten mecz wygraliśmy
Nie jest istotne przepraszanie lub nie, bo każdy wyrażał swoje zdanie, a to, że ten mecz wygraliśmy
Każdy ma prawo do krytyki. Mi przeszkadza raczej jej forma u niektórych.Marquss pisze:aaa ja nie rzygalem tylko stwierdzilem ze Klos nie powinien byc w tej kadrze, ale to moja subiektywna ocena pozdroMilten pisze:Nie za krytyke. Za rzygi. Za "kolesia". Za brak szacunku do reprezentanta Polski. Za przenoszenie kompleksów klubowych na poziom reprezentacji (pojazdy na Wrone który nie zagrał żadnego meczu). Mniejsza o to, brawo chłopaki. Brawo Stefan, brawo dla Miki, Grześka, Bartka. Dla wszystkich
A ja jednak nie przenoszę się na palanque .
Brawo dla Polaków.
Trzeba jednak przyznać, że to Niemcy powinni wygrać ten mecz 3:0 albo 3:1. Ale nie wygrali!
Brawo dla Polaków.
Trzeba jednak przyznać, że to Niemcy powinni wygrać ten mecz 3:0 albo 3:1. Ale nie wygrali!
-
Kubiak ma niesamowite serducho do walki, jak sobie pomyślę, że kapitanem był i miał być Kłos, to sądzę, że Antiga chyba upadł ciężko na głowę.
Zwycięzca Typera Rio 2016 i Typera 2022/2023. Lider tabeli wszechczasów Typera.
Zdobywca medalu z buraka w Typerze +Ligi 2015/2016, 2018/2019, 2023/2024 i ziemniaka 2016/2017.
Zdobywca medalu z buraka w Typerze +Ligi 2015/2016, 2018/2019, 2023/2024 i ziemniaka 2016/2017.
Nie wierzę. Nie jestem w stanie sensownie zebrać myśli po takim meczu.
"Serce Mateusza Możdżonka"
Przecież to wszystko prawda toczyliśmy heroiczny bój o IO z średnio przeciętną drużyną z niemiec której lider Grozer jest z formą w lesie yyyy KoreiMilten pisze:No dobrze. Wygraliśmy. Czy ktoś przeprosi teraz za te rzygi które tu padły? Za kolesia Kłosa, pajaca i ciula Antige? Za Kurka, zawodnika za słabego na ten poziom? Czekam.
poznasz głupiego po czynach jego
Pytanko, ktoś ma jakieś info jakie drużyny będą grały na tym turnieju w Tokio?
Ufff... Udało się...Już miałem czarne myśli odnośnie naszego awansu na IO...Ten kto wymyślił nowy system kwalifikacyjny do IO musiał dostać niezle w łapę...
Jej ale radość, ale mecz, Michał Kubiak!
BTW. Teraz mam nadzieje, że Antiga się postawi i Ligę Światową gramy bez Kurka, Drzyzgi, Miki, Kubiaka i Zatorskiego. Ale nasi zajebiście działacze kupili sobie finały.... więc pewnie będzie presja sponsorów aby grac w maju w Tokie, potem LŚ i jeszcze medal na IO. Mam nadzieje, że jednak teraz mądre decyzje zostaną podjęte i młodzież zagra sobie w Krakowie ew. ze wsparciem innych.
Liczymy też na Winiara czy Gumę. Doświadczenie jest niezbędne.
BTW. Teraz mam nadzieje, że Antiga się postawi i Ligę Światową gramy bez Kurka, Drzyzgi, Miki, Kubiaka i Zatorskiego. Ale nasi zajebiście działacze kupili sobie finały.... więc pewnie będzie presja sponsorów aby grac w maju w Tokie, potem LŚ i jeszcze medal na IO. Mam nadzieje, że jednak teraz mądre decyzje zostaną podjęte i młodzież zagra sobie w Krakowie ew. ze wsparciem innych.
Liczymy też na Winiara czy Gumę. Doświadczenie jest niezbędne.
Podzielam tę miłośćStanLee pisze:ŁOMACZ KOCHAM CIĘ.
Cieszę się, że nie czytałem forum podczas tego meczu, bo pewnie ilość wylanego hejtu tutaj jest niesamowita.