Kwalifikacje do Igrzysk w 2016 Mężczyźni
Re: Kwalifikacje do Igrzysk w 2016 Mężczyźni
nie wiem, skąd oni wzięli power na ten tiebreak, bo i przyjęcie się poprawiło, i Mika lepiej w ataku i w ogóle wszystko jakoś lepiej grało. Rachunek za kardiologa wysyłam do PZPSu i liczę na jakiś zwrot.
martwi tylko to, że do Tokio to będziemy musieli szukać przyjmującego, bo Mika to do końca ligi dojedzie chyba czołgając się
martwi tylko to, że do Tokio to będziemy musieli szukać przyjmującego, bo Mika to do końca ligi dojedzie chyba czołgając się
StanLee "Problem polega na tym że koncepcja gry Skry i budowania zespołu jest jeszcze bardziej mglista oraz przypadkowa.[..] Nie ma to za bardzo sensu."
compact "Sens odszedł razem z Zatorskim, teraz to jest chaos i łatanie składu."
Przez siatkówkę nie dożyje 30stki
Niemcy kisiel w majtach mieli w TB i kiwali.
Niemcy kisiel w majtach mieli w TB i kiwali.
Chyba Rosja, Polska, Japonia, Iran, Australia z liczących się ekip. Wchodzi 1 z Azji tj. Iran, i 3 pozostałe czyli jeden mecz z Australią i Japonią trzeba wygraćMike1337 pisze:Pytanko, ktoś ma jakieś info jakie drużyny będą grały na tym turnieju w Tokio?
Dodać też należy, że trener swoim trzymaniem się składu podstawowego swoje sknocił. I wygrany mecz tego nie zmieni. Dostaniemy się na IO i co? Będzie to samo. A po drodze dorżniemy tych, którzy już teraz swoje w nogach mają bo jest jeszcze LŚ.
Japonia, Iran, Australia, Chiny, Wenezuela, Polska, Francja/Rosja, 2 drużyna eliminacji Am Płn (Kuba/Kanada/Meksyk/Portoryko)Mike1337 pisze:Pytanko, ktoś ma jakieś info jakie drużyny będą grały na tym turnieju w Tokio?
W większości to nie hejt ale konstruktywna krytyka pochwalić to możemy przyjmujących ale atakujący słabiutko Konarski się nie nadaje i to każdy oprócz Antigi widzi Kłos, Wrona zal, gra na 2 libero się nie sprawdza, cała wiara w tym że do kadry dołączą nasi Mistrzowie Świata i wtedy to jest inna drużyna Mistrzów Świata jak to Kurek sam przyznał
poznasz głupiego po czynach jego
Kubiak jest fantastycznym kapitanem, nie wyobrażam sobie kogoś innego na tym "stanowisku".
nasz turniej interkontynentalny:awans trzy zespoły plus najlepszy azjatyckiMike1337 pisze:Pytanko, ktoś ma jakieś info jakie drużyny będą grały na tym turnieju w Tokio?
z Azji: Japonia, Iran, Australia, Chiny
Europa:Polska, Rosja/Francja
Ameryka Południowa:Wenezuela
2. miejsce kwalifikacji w Ameryce Północnej
awans: najlepszy zespół
A drugi słabszy turniej interkontynentalny:
awans: najlepszy zespół
Chile
3. miejsce kwalifikacji w Ameryce Północnej
2 i 3 miejsce z afrykańskiego turnieju kwalifikacyjnego
https://pl.wikipedia.org/wiki/Kwalifika ... ifikacyjny
Ostatnio zmieniony 10 sty 2016, o 16:24 przez Timu, łącznie zmieniany 3 razy.
Prawie jak z Rosją w 2006
Słucham teraz wywiadu z Kubiakiem - świetny koleś!
I pochwalę redaktora. Zadaje dobre, trafne pytania. Zdecydowanie lepsze jak polsatowcy...
I pochwalę redaktora. Zadaje dobre, trafne pytania. Zdecydowanie lepsze jak polsatowcy...
Z Azji: Japonia, Australia, Chiny, IranMike1337 pisze:Pytanko, ktoś ma jakieś info jakie drużyny będą grały na tym turnieju w Tokio?
Z Europy: Wiadomo
Z Ameryki Południowej: Wenezuela
Do kompletu brakuje jeszcze jednej drużyny z Europy i drugiej drużyny kwalifikacji w strefie NORCECA (Ameryka Północna, Środkowa i Karaiby). Poznamy ją jutro nad ranem (mecz jest chyba o 3 czasu europejskiego) i na 100% będzie to Kanada bądź Kuba.
W swoim imieniu chciałbym przeprosić za wszystkie słowa w stronę reprezentacji. Nie były to co prawda żadne obelgi, ale zwątpienie już tak. Trzeba podziękować im za walkę, którą pokazywali od 3. seta do końca spotkania i to, że udało im się to dociągnąć.
Tymczasem zmierzam do lodówki po połówkę Finlandii.
-
Gdyby jeszcze wiedział jak się nazywająMarcy$ pisze:Słucham teraz wywiadu z Kubiakiem - świetny koleś!
Zwycięzca Typera Rio 2016 i Typera 2022/2023. Lider tabeli wszechczasów Typera.
Zdobywca medalu z buraka w Typerze +Ligi 2015/2016, 2018/2019, 2023/2024 i ziemniaka 2016/2017.
Zdobywca medalu z buraka w Typerze +Ligi 2015/2016, 2018/2019, 2023/2024 i ziemniaka 2016/2017.
Kubi z 10 lat jeszcze w reprze pogra. Mam nadzieję, że przez te 10 lat będzie naszym kapitanem. Serduchem to wyrwał dziś Niemcom.
Brawo On, brawo Wy!
chociaż ogarniało mnie zwątpienie momentami to cieszę się, że jednak poczekałam na ten ostatni gwizdek. Warto było
Brawo On, brawo Wy!
chociaż ogarniało mnie zwątpienie momentami to cieszę się, że jednak poczekałam na ten ostatni gwizdek. Warto było
Ostatnio zmieniony 10 sty 2016, o 16:26 przez ldz, łącznie zmieniany 1 raz.
StanLee "Problem polega na tym że koncepcja gry Skry i budowania zespołu jest jeszcze bardziej mglista oraz przypadkowa.[..] Nie ma to za bardzo sensu."
Kubiak jest fantastycznym kapitanem!
Mateusz Możdżonek nam to wygrał!astronauta pisze:Gdyby jeszcze wiedział jak się nazywająMarcy$ pisze:Słucham teraz wywiadu z Kubiakiem - świetny koleś!
Nie myli się ten co nic nie robiastronauta pisze:Gdyby jeszcze wiedział jak się nazywająMarcy$ pisze:Słucham teraz wywiadu z Kubiakiem - świetny koleś!
Ja tak szczerze, to bardzo liczyłem na Niemców, że pokonają nas. Niestety nas nie pokonali, i za to jestem bardzo zły. No dobra, Kubiak miał wyborną końcówkę, ale mam nadzieję, że w Tokio, w maju nasi się nie dostaną na IO. Nie uważam siebie za patriotę. Kibicowałem Niemcom, ale cóż, nie wyszło. Tyle ode mnie na razie w tym temacie. Pozdrawiam.
BRAWO! W tym meczu najlepiej zagraliśmy set 5!
Some men aren't looking for anything logical, like money. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Donald z dziadkiem z wermahtu ?:Dgierek125 pisze:Ja tak szczerze, to bardzo liczyłem na Niemców, że pokonają nas. Niestety nas nie pokonali, i za to jestem bardzo zły. No dobra, Kubiak miał wyborną końcówkę, ale mam nadzieję, że w Tokio, w maju nasi się nie dostaną na IO. Nie uważam siebie za patriotę. Kibicowałem Niemcom, ale cóż, nie wyszło. Tyle ode mnie na razie w tym temacie. Pozdrawiam.
Jeśli Iran będzie w TOP3, to awansują pozostałe zespoły z TOP3 i najlepszy azjatycki, a nie kolejne 3.meduza123 pisze:Chyba Rosja, Polska, Japonia, Iran, Australia z liczących się ekip. Wchodzi 1 z Azji tj. Iran, i 3 pozostałe czyli jeden mecz z Australią i Japonią trzeba wygraćMike1337 pisze:Pytanko, ktoś ma jakieś info jakie drużyny będą grały na tym turnieju w Tokio?
Re: Odp: Kwalifikacje do Igrzysk w 2016 Mężczyźni
Kubi niech do Italii idzie grać jak chce być jeszcze lepszy
to chyba jesteś raczej antyfanem po prostu? Gdybyś po prostu kibicował Niemcom miałbyś w 4 literach czy dostaniemy się z Tokio czy nie. Jednak w tym momencie nawet tacy... dziwni ludzie jak Ty nie zepsują mi humoru.gierek125 pisze:Ja tak szczerze, to bardzo liczyłem na Niemców, że pokonają nas. Niestety nas nie pokonali, i za to jestem bardzo zły. No dobra, Kubiak miał wyborną końcówkę, ale mam nadzieję, że w Tokio, w maju nasi się nie dostaną na IO. Nie uważam siebie za patriotę. Kibicowałem Niemcom, ale cóż, nie wyszło. Tyle ode mnie na razie w tym temacie. Pozdrawiam.
dziś chyba jest dobra okazja na jakiś alkohol.
kibice śpiewający za Możdżonkiem hymn... być na hali na takim meczu to dopiero horror.
http://sport.tvp.pl/23520504/niesamowit ... ty-polakow
tak akcja przejdzie do historii.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2016, o 16:33 przez ldz, łącznie zmieniany 1 raz.
Dużo mniejszy niż przed TVldz pisze: kibice śpiewający za Możdżonkiem hymn... być na hali na takim meczu to dopiero horror.
Znaczy mi też szkoda było Niemców okrutnie, szczególnie, że np. dla Grozera to mogły być ostatnie Igrzyska. Ale taki jest sport. Niemcy to jednak wciąż przeciętniak według mnie.gierek125 pisze:Ja tak szczerze, to bardzo liczyłem na Niemców, że pokonają nas. Niestety nas nie pokonali, i za to jestem bardzo zły. No dobra, Kubiak miał wyborną końcówkę, ale mam nadzieję, że w Tokio, w maju nasi się nie dostaną na IO. Nie uważam siebie za patriotę. Kibicowałem Niemcom, ale cóż, nie wyszło. Tyle ode mnie na razie w tym temacie. Pozdrawiam.
nie jestem pewna, bo ja byłam na pierwszym Polska-Brazylia i to było dosyć ciężkie przeżycie, a ten mecz był jeszcze gorszy pod tym względemMichal5 pisze:Dużo mniejszy niż przed TVldz pisze: kibice śpiewający za Możdżonkiem hymn... być na hali na takim meczu to dopiero horror.
Idę o zakład, źe Swędrowski nie zna połowy nazwisk kadry naszych piłkarzy..astronauta pisze:Gdyby jeszcze wiedział jak się nazywająMarcy$ pisze:Słucham teraz wywiadu z Kubiakiem - świetny koleś!
Dla mnie dobry odpoczynek od Polsatu, duet Panasa z Dębowskim bardzo fajny, ten pierwszy wychwytuje i ocenia ważne sytuacje które w wielu oczach przechodzą niezauwaźone, Dębu zaś w swoim stylu z fajnymi emocjami i nie wychwyciłem wielu blędów w komentarzach, nie ma mądrowania się, dopowiada sporo spraw których nie widać na monitorach a dzieją się na boisku, takie połączenie trochę radiówki z tv. I to prawda, fajne pytania redaktora.
Szacun za walkę. Po tej niesamowitej akcji w obronie Łomacza, Zatora i kiwce Kurka zapłonął ogień (żeby nie powiedziec Konar ) w chłopakach i czułem juź że to wygramy.
Czekam na finał z niecierpliwością bo trzeba przyznać źe zajebisty ten turniej.
Zakładam zegarek..
Tak.... Grozer miał w rękach piłkę na 13:11 dla Niemców, po której ciągle by serwował.
To był ten moment!!
To był ten moment!!
Wpis Magiery na Twitterze... Hehehhehehhee )))
Zakładam zegarek..
Dodać tutaj Słowenię i Włochów i mamy piękny turniej.dodonek pisze: Czekam na finał z niecierpliwością bo trzeba przyznać źe zajebisty ten turniej.
Może się też okazać, że ME kobiet i mężczyzn awansuje z tych turniejów na IO, ale to siatkówka.
Ale tutaj sędzia mógł zagwizdać piłkę rzuconą Kurka...Całe szczęście, że sędzia się nie doczepił, a mógłby... i nie moglibyśmy mieć do niego pretensji...Marcy$ pisze:Tak.... Grozer miał w rękach piłkę na 13:11 dla Niemców, po której ciągle by serwował.
To był ten moment!!