100% racji. Trzeba przeciwnika dobić. Inaczej na boisku powstaje burdel i łatwo o kontuzje.dreamer pisze:Mnie ogarnia wścieklizna jak widzę to mentalne rozkiełznanie. Tu nie chodzi o to czy im to wybaczyć czy nie, tylko o to, czy ewentualne przegranie trzech kolejnych setów nie odbije się czkawką w następnych meczach.krzychszp pisze:Niepotrzebne to rozluźnienie ale chyba można im wybaczyć
Mistrzostwa Świata 2014 - III runda
Re: Mistrzostwa Świata 2014 - III runda
Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało !
Wygrywamy tego seta. Tu nie ma miejsce na rozluźnienie czy odpuszczanie, to byłoby nierozsądne. Nie dość, że mamy pierwsze miejsce na wyciągnięcie ręki, to do tego dochodzą jeszcze dodatkowe sety do rozegrania.
Kubiak mnie rozczarowuje, w każdym elemencie słabo.
Kubiak mnie rozczarowuje, w każdym elemencie słabo.
Łatwo się mówi ale trzeba pamiętać że my nie gramy dzisiaj z Kanadą tylko z mistrzami olimpijskimi.hubert pisze:100% racji. Trzeba przeciwnika dobić. Inaczej na boisku powstaje burdel i łatwo o kontuzje.dreamer pisze:Mnie ogarnia wścieklizna jak widzę to mentalne rozkiełznanie. Tu nie chodzi o to czy im to wybaczyć czy nie, tylko o to, czy ewentualne przegranie trzech kolejnych setów nie odbije się czkawką w następnych meczach.krzychszp pisze:Niepotrzebne to rozluźnienie ale chyba można im wybaczyć
wygrana 3-2 w tie breaku daje nam 1 miejsce?
Zespół nie walczy...
Tak.krzychszp pisze:wygrana 3-2 w tie breaku daje nam 1 miejsce?
I nagle po 2 setach o 180 stopni ?piotrekk pisze: Łatwo się mówi ale trzeba pamiętać że my nie gramy dzisiaj z Kanadą tylko z mistrzami olimpijskimi.
Jak przegrają to należy im się solidny opier...l. Rosja nie gra lepiej. U nas morale siadło. Zaczęły się dożynki.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2014, o 21:25 przez hubert, łącznie zmieniany 1 raz.
Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało !
Kubiak jest dzisiaj kopalnią punktów dla Rosjan. Nie wiem co się dzieje, dwa świetne sety i nagle wszystko siada.
Bo już im to zwisaleeon pisze:Zespół nie walczy...
Wlazły jest ewidentnie do zmiany. nie ma sensu trzymać Mariusza na boisku i ryzykować jego kontuzją. Od 3 seta i tak właściwie niewiele kończy. Co miał zrobić to zrobił w 150%. Mika również do zmiany. Jak mamy to przegrać to przegrajmy to grając drugim garniturem.
Mario powinien odpocząć, bo jeszcze czegoś się nabawi
Anty PZPS, lepper, bosek, pakol, panikarz
Po co trafić na Niemców? Po co oszczędzić zdrowie?
Jeżeli nie zmienią po tym meczu regulaminu, to tak, bo będziemy mieli dwa zwycięstwa.krzychszp pisze:wygrana 3-2 w tie breaku daje nam 1 miejsce?
dreamer
...you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one...
Tak myślę, że może Winiar powinien dograć to do końca..akukuk pisze:Kubiak jest dzisiaj kopalnią punktów dla Rosjan. Nie wiem co się dzieje, dwa świetne sety i nagle wszystko siada.
Nie widzę problemu z odpuszczeniem, ale po co narażać pierwszy skład?
Mariusz raz, dwa, trzy!
Bartosz Kurek jest tytanem siatkówki. <3
Możesz z czystym sumieniem powiedzieć, że wierzyłeś w półfinał? Bo ja nie wierzyłem. Dlatego tak jak @Pele więcej od nich nie wymagam, bo byłbym hipokrytą. A czy zagramy z Francją czy Niemcami to mi to obojętne. Tych pierwszych już ograliśmy Oczywiście, że pierwsze miejsce w grupie śmierci to prestiż, ale ile osób nie dawało im szans w tych starciach.hubert pisze:I nagle po 2 setach o 180 stopni ?piotrekk pisze: Łatwo się mówi ale trzeba pamiętać że my nie gramy dzisiaj z Kanadą tylko z mistrzami olimpijskimi.
Jak przegrają to należy im się solidny opier...l. Rosja nie gra lepiej. U nas morale siadło. Zaczęły się dożynki.
PZPS - Polsatowski Związek Piłki Siatkowej
-
Tymczasem nasi eksperci zastanawiają się nad przyczyną nieobecności Butki
nie powinien, podobnie zresztą jak Wlazły który wciąż gra. Nasi wykonali dzisiaj zadanie w 100% a czy w 1/2 zagrają z Francją czy z Niemcami to nie ma najmniejszego znaczenia bo prawda jest taka że po takim boju jak ten z Brazylią sprzed dwóch dni to my nie mamy prawa obawiać się ani Francji ani Niemców.krzychszp pisze:Tak myślę, że może Winiar powinien dograć to do końca..akukuk pisze:Kubiak jest dzisiaj kopalnią punktów dla Rosjan. Nie wiem co się dzieje, dwa świetne sety i nagle wszystko siada.
Jacek Ty nie na koncertach?
Wracamy....
Wracamy....
Zator dzisiaj w przyjęciu klasa, ale pozostałe elementy delikatnie mówiąc leżą.
Ewidentnie, raz po raz, podajemy sobie nawzajem z Rosjanami ręce, z tym że oni aktualnie wychodzą na tym lepiej.
Ewidentnie, raz po raz, podajemy sobie nawzajem z Rosjanami ręce, z tym że oni aktualnie wychodzą na tym lepiej.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2014, o 21:38 przez akukuk, łącznie zmieniany 1 raz.
Kubiak kompletnie nie ogarnia.
Bartosz Kurek jest tytanem siatkówki. <3
Ja jestem zdania że Francji mamy prawo się obawiać.piotrekk pisze:nie powinien, podobnie zresztą jak Wlazły który wciąż gra. Nasi wykonali dzisiaj zadanie w 100% a czy w 1/2 zagrają z Francją czy z Niemcami to nie ma najmniejszego znaczenia bo prawda jest taka że po takim boju jak ten z Brazylią sprzed dwóch dni to my nie mamy prawa obawiać się ani Francji ani Niemców.krzychszp pisze:Tak myślę, że może Winiar powinien dograć to do końca..akukuk pisze:Kubiak jest dzisiaj kopalnią punktów dla Rosjan. Nie wiem co się dzieje, dwa świetne sety i nagle wszystko siada.
Boże drogi kto to tak wystawia z 2 na 5 metr?
Rosja kompletnie olała mecz, ale my i w tym ich pokonaliśmy - olaliśmy bardziej.
Rosja kompletnie olała mecz, ale my i w tym ich pokonaliśmy - olaliśmy bardziej.
Nie bądź burakiem, nie przenoś kibolskich zwyczajów na hale. Kibicować można kulturalnie, bądź fair-nie gwiżdż na przeciwników twojej drużyny.
"Resovia jest naszym ZENITEM" - @Idz
"Resovia jest naszą Barceloną(FCB)" - WD-40
"Resovia jest naszym ZENITEM" - @Idz
"Resovia jest naszą Barceloną(FCB)" - WD-40
Fatalnie, głupie, niepotrzebne błędy. Guma słabo.
Co ten Drzyzga [cenzura] o ustawieniu w obronie. Litości.
Ten co myśli o następnym meczu i ma wywalonesb.slav pisze:Boże drogi kto to tak wystawia z 2 na 5 metr?
Przypomnę że 1 seta z Francuzami wygraliśmy do 18stu, teoretycznie z 1 garniturem:P
zespół nie da rady to sędzia pomoże - finał czelendż 2019.
Dwa sety na maksa, ale kolejne oddajemy bez walki. To jednak przysłania obraz tego spotkania, bo wiemy, że nadal jest o co grać. Nie wykorzystujemy swoich szans, a Rosjanie nadal niczego specjalnego nie grają. Nie rozumiem takiego podejścia.
Oj żeby płaczu nie było w sobotę, jeśli trafimy na Francję i polegniemy.