Brasil pisze:Zaskakująco dobrze gra Beretta. Chyba faktycznie Zajcew miał rację - ten chłopak ma naprawdę duży potencjał. Vettori dostaje astronomiczną ilość sytuacyjnych piłek (bardziej 'piłek na kontrach') od Travicy. Jak on zrobił 55% w ataku dziś
lub Wlazły gdyby wrócił do kadry.
Wzór kapitana. Naprawdę...
200% poparcia.
Co do wątku włoskiego. Beretta na tych ME gra wyśmienicie, ma chłopak papiery na granie.
Co do Vettoriego- ale oddał 7 punktów, w tym 5 czap. Ale ten Berutto kręci tym składem, dziś Parodi cały mecz na ławie, a i Savani do 12 wrócił z tego co widzę. Widziałem niestety tylko fragmenty. Bardzo dobre zawody także drugiego środkowego- Birarelliego. Zajcew utrzymał poziom, choć w przyjęciu go pocelowali, ale ataki robiły wrażenie, no i zagrywka- 3 asy i najwięcej serwisów.
Co do zbliżających się ćwierćfinałów, to stawiam na Belgie- niech im się powiedzie, grają fajną siatkówkę.
Co do drugiego meczu to mam mieszane uczucia, z jednej strony Bułgarzy pokazali moc, a raczej Sokolov, Alexiev i Skrimov, a i przede wszytskim obok tego pierwszego Salparov. A Niemcy? Jeśli skrzydła zagrają tak jak mogą, mowa o całej 3 (Grozer, Fromm, Kaliberda) to są w stanie pokonać Bułgarie. Wówczas stawiam na tie breaka, w którym jednak Sokolov może przeważyć szalę zwycięstwa. Osobiście nie umiem jednoznacznie wytypować zwycięzcy i żaden wynik mnie nie zaskoczy.
Nie do mnie pytanie, ale jeśli się nie obrazisz to wrzucę od siebie 3 grosze:
weary_skier pisze:
I jeszzce jedno (sorry za formę wywiadu). Które według Ciebie hipotetyczne zestawienie reprezentacji Włoch ma większy potencjał (zakładając optymalną formę każdego gracza):
1. Zajcew na ataku, przyjęcie Sava+Simone
2. Vettori na ataku, Ivan+Parodi na przyjęciu?
Wówczas zdecydowanie to pierwsze, tyle, że te warunki na tych ME nie są spełnione.