Liga Narodów 2022
Re: Liga Narodów 2022
Zaczynamy Janusz, Kurek, Semeniuk, Śliwka, Kochanowski, Bieniek, Zatorski.
Kłamca.
3:1 dla nas, MVP Śliwka.
A łyżka na to: niemożliwe! Śmieszy mnie to gadanie, że wystawianie Śliwki to ukłon w kierunku Janusza, żeby się lepiej czuł i miał łatwiej. Już bym wolał jakieś tłumaczenia wokół czysto siatkarskich zalet Olka, ale widocznie o to trudno, bo wszyscy oglądaliśmy Fornala. No nic, dla mnie może grać nawet Kaczmarek zamiast Kurka i Popiwczak na rozegraniu pod warunkiem, że będziemy wygrywać.
Na VBTV mecz współkomentuje Heynen i mówi, że jest bardzo rozemocjonowany, bo to pierwszy mecz Polski, który widzi na żywo po tym jak przestał być naszym coachem
Może chodzi o to, żeby na ławce był wartościowy zmiennik, który może odmienić losy spotkania oczywiście jeśli zajdzie potrzeba użycia takowego. Ze Śliwką na ławce stracilibyśmy ten niewątpliwy atutlukecik pisze: ↑21 lip 2022, o 19:50 A łyżka na to: niemożliwe! Śmieszy mnie to gadanie, że wystawianie Śliwki to ukłon w kierunku Janusza, żeby się lepiej czuł i miał łatwiej. Już bym wolał jakieś tłumaczenia wokół czysto siatkarskich zalet Olka, ale widocznie o to trudno, bo wszyscy oglądaliśmy Fornala. No nic, dla mnie może grać nawet Kaczmarek zamiast Kurka i Popiwczak na rozegraniu pod warunkiem, że będziemy wygrywać.
Co ten Kurek, Kola, dej Kaczmarka bo to nic nie będzie
Streeter
Streeter
Ale to się dziwnie ogląda...
Mamy serię trzech punktów, ale zanosi się na ciężki mecz. Janusz niepewny na rozegraniu, środka jeszcze nie uruchomił.
Janusz tragedia na razie.
Chaos w grze po obu stronach.
Janusz próbował grać środkiem, ale jakość rozegrania pozostawia wiele do życzenia.
Janusz bida z nędzą, każda wystawa fatalna
Bieniek chyba 0/3 w ataku i błąd w polu serwisowym. Taki jakiś ospały mi się wydaje, musi go jakiś Irańczyk wkurzyć trochę.
Janusz Januszem, ale cały VNL Bieniek jest podbijany, bo gra po jednym kierunku.
Obawiam się, że będą kłopoty jeśli Iran ograniczy komiczne błędy własne. Gramy piach, bez środka i Kurka.
Obawiam się, że będą kłopoty jeśli Iran ograniczy komiczne błędy własne. Gramy piach, bez środka i Kurka.
A temu, co wymyślił kolor parkietu niech ktoś da kanapkę z nutellą i masłem...
Środek nie istnieje w ataku.
Głowa mnie boli od chaotycznych ujęć, pstrokatego boiska, dyskoteki na trybunach i komentarza z TVP 2.
Głowa mnie boli od chaotycznych ujęć, pstrokatego boiska, dyskoteki na trybunach i komentarza z TVP 2.
Odpalamy na zagrywce i przewaga rośnie.
Bardzo dobry Śliwka l, 4/5 I w przyjęciu flota bez problemu.
Bardzo dobry Śliwka l, 4/5 I w przyjęciu flota bez problemu.
Kłamca.
Butryn wszedł na zagrywkę i jeszcze obronił, Kaczmarek bój się
Olek chyba forum czyta i będzie nam na złość robił dobrze wygląda póki co. Chyba jednej piłki tylko nie skończył, z tego co tak wizualnie wyłapałem.
Streeter
Olek chyba forum czyta i będzie nam na złość robił dobrze wygląda póki co. Chyba jednej piłki tylko nie skończył, z tego co tak wizualnie wyłapałem.
Streeter
2 asy Kochana, wynik lepszy niż nasza gra.
Sposób realizacji transmisji dla mnie tragiczny
Niezły kozak z tego Amina.
Amin mega kozak, gdzie on się podziewał wcześniej