Reprezentacja Polski Mężczyzn na rok 2015

sb.slav

Re: Reprezentacja Polski Mężczyzn na rok 2015

Post autor: sb.slav »

Nie. Najpierw koszulka ciągnęła po siatce aż miło, dopiero potem Kubiak zahaczył o dolną taśmę i to bardzo delikatnie.
Nie bądź burakiem, nie przenoś kibolskich zwyczajów na hale. Kibicować można kulturalnie, bądź fair-nie gwiżdż na przeciwników twojej drużyny.
"Resovia jest naszym ZENITEM" - @Idz
"Resovia jest naszą Barceloną(FCB)" - WD-40
StanLee

Post autor: StanLee »

sb.slav pisze:Nie. Najpierw koszulka ciągnęła po siatce aż miło, dopiero potem Kubiak zahaczył o dolną taśmę i to bardzo delikatnie.
To może mylę. Jakby Nowakowski miał koszulkę w spodenkach, jak każdy prawilny sportowiec, to może by nie dotknął. ;)
sb.slav

Post autor: sb.slav »

Może, tylko po co sobie utrudniać? Kowalczyk się nie martwi smarowaniem nart bo o to dba ekipa. Polski siatkarz ma sobie zaprzątać głowę takimi za przeproszeniem "pierdołami"? To pytanie retoryczne, wywalić firmę na A i z pocałowaniem ręki znajdzie się inny sponsor dla Mistrzów Świata.
Nie bądź burakiem, nie przenoś kibolskich zwyczajów na hale. Kibicować można kulturalnie, bądź fair-nie gwiżdż na przeciwników twojej drużyny.
"Resovia jest naszym ZENITEM" - @Idz
"Resovia jest naszą Barceloną(FCB)" - WD-40
Edyta

Post autor: Edyta »

StanLee pisze: Jakby Nowakowski miał koszulkę w spodenkach, jak każdy prawilny sportowiec, to może by nie dotknął. ;)
Wątpię, czy da się non stop utrzymać koszulkę w spodenkach przy dłuższych akcjach i wykonywaniu różnych gwałtownych ruchów. A np. podczas ataków często widać zawodnikom brzuchy nawet jak mają pod spodem te podkoszulki antypotowe. A te są przecież obcisłe i mają je zawsze w spodenkach. Przy obecnych przepisach lepiej minimalizować ryzyko. Tak jak pływacy golą całe ciało dla minimalizowania oporu wody i lepszych wyników, tak siatkarze powinni mieć obcisłe koszulki, a Marouf pozbyć się brody :)
Ostatnio zmieniony 4 lip 2015, o 13:33 przez Edyta, łącznie zmieniany 1 raz.
majka86

Post autor: majka86 »

StanLee pisze:
sb.slav pisze:Jakby Nowakowski miał koszulkę w spodenkach, jak każdy prawilny sportowiec, to może by nie dotknął. ;)
Nowakowski ledwo ogarnia mecz. Jak mu każemy jeszcze się matrwić koszulką, to...
''Gaude, mater Polonia, prole fecunda nobili.''

http://www.youtube.com/watch?v=8aHeGrJ8F7g
StanLee

Post autor: StanLee »

Oh, ja sobie żartuję, a Wy mi tłumaczycie, że jednak powinni mieć lepsze koszulki. :)
VernonRoche

Post autor: VernonRoche »

majka86 pisze: Nowakowski ledwo ogarnia mecz. Jak mu każemy jeszcze się matrwić koszulką, to...
Podobno rzadko pamięta jak się nazywa, zdarza mu się chodzić bez celu po mieście i uderzać w słupy.
Ewa6

Post autor: Ewa6 »

VernonRoche pisze:
majka86 pisze: Nowakowski ledwo ogarnia mecz. Jak mu każemy jeszcze się matrwić koszulką, to...
Podobno rzadko pamięta jak się nazywa, zdarza mu się chodzić bez celu po mieście i uderzać w słupy.
:] :] :] Fakt. Wyszydzanie Nowakowskiego osiąga czasem kuriozalne rozmiary.
Ostatnio zmieniony 5 lip 2015, o 10:30 przez Ewa6, łącznie zmieniany 1 raz.
kanimo

Post autor: kanimo »

Z koszulka czy bez, obecny czy nieobecny, duchem jest lepszy od dobrze uczesanego i bardzo obecnego Wrony.
Awatar użytkownika
mikser

Post autor: mikser »

Fakt. O wiele więcej dałby np. Wojtek Grzyb niż Wrona.
A co do Nowakowskiego - terapia elektrowstrząsami podobno jest niezła. Nie wiem czy na błąkanie się po mieście ma wpływ, ale na grę powinna, można popróbować. I do IO się chłopinę ustawi jak trza!
repres1

Post autor: repres1 »

W ważnym meczu jeden z zawodników dotknął siatki swoją długą brodą. Gdyby się ogolił, to jego drużyna nie straciłaby ważnego punktu.
Gdyby człowiek wiedział, że się przewróci, toby się położył.
Awatar użytkownika
Noworoczny

Post autor: Noworoczny »

W każdym radzie Adzio jak chce, to potrafi. Na Lądek uszył naszym piękne koszulki.
Bardzo mi się podobały też te czarne dresy z czarnymi lampasami. Jakby ktoś miał na zbyciu, chętnie zaadoptuję sierotę.
#muremzaheynenem

Odpowiadam tylko za to, co napisałem, a nie za to, co sobie pomyślałeś, czytając.
zupa93

Post autor: zupa93 »

Nikogo nie zainteresowało to, że Jarosz nie jedzie do Rio? Dla mnie decyzja co najmniej dziwna (a nawet błędna).
jinx

Post autor: jinx »

W innym temacie jest o tym"mowa".
Ja jakoś dziwnie ufam Antidze.
Anty PZPS, lepper, bosek, pakol, panikarz
kanimo

Post autor: kanimo »

Ja srednio. Ale poki bronia go sukcesy…
Mam nadzieje, ze zdecydowalo bardziej przekonanie, ze brak nam zadaniowca a nie zawodnika, ktory moglby zagrac caly mecz na jakims poziomie. I ze przekonanie to pdparte jest solidna analiza medyczna stanu zdrowia Kurka.
Bo w Dawida jako atakujacego na pewnym poziomie po prostu nie wierze.
Edyta

jinx pisze: Ja jakoś dziwnie ufam Antidze.
Bo woli zawodnika Zaksy? :P
Memo

Post autor: Memo »

Bo bronią to sukcesy jak ktoś już wspomniał. Serio w każdym temacie muszą być docinki na temat klubów? Tego się cZytać nie da. Darujcie sobie
Awatar użytkownika
Noworoczny

Zgadzam się. Jak lubię napinki klubowe w trakcie plusligi, tak w tematach repry są zdecydowanie nie na miejscu. Kolega nie kolega, Antidze zależy przede wszystkim na wyniku, bo za to ma płacone.
Kolegą Bieńka nie jest, a jednak to Air gra od początku we wszystkich meczach. Jakby wystawiał mistrza świata, nikt by mu nie mógł nic zarzucić.
Zresztą ubiegły sezon a i ten pokazał, że duet (za przeproszeniem) francuski potrafi dokonywać dobrych wyborów.
#muremzaheynenem

Odpowiadam tylko za to, co napisałem, a nie za to, co sobie pomyślałeś, czytając.
Edyta

Nie przesadzajcie. Po prostu znam dobrze jinxa, także prywatnie i znam jego podejście, więc sobie z niego po koleżeńsku zażartowałam. Żadna klubowa napinka.
Memo

Post autor: Memo »

Edyta ale od takiej koleżeńskiej zaczepki najczęściej rozwalane są tematy, bo ktoś podchwyci temat i się zaczyna.
Awatar użytkownika
Noworoczny

Ja przecież nie pisałem o Edzi. To, co ona napisała nie jest żadną klubową napinką (-:
#muremzaheynenem

jinx

Edyta pisze:
jinx pisze: Ja jakoś dziwnie ufam Antidze.
Bo woli zawodnika Zaksy? :P
Nie, bo wygrał MŚ i awansował do F6 mimo, że mu się to nie uda i wątpliłem od początku w jego politykę powołań.
rocky

Post autor: rocky »

"Bronią go sukcesy" to dużo powiedziane w momencie, w którym jesteśmy na ~półmetku drugiego turnieju w historii tego trenera :D
jinx

rocky pisze:"Bronią go sukcesy" to dużo powiedziane w momencie, w którym jesteśmy na ~półmetku drugiego turnieju w historii tego trenera :D
Przed pierwszym spotkaniem LŚ jakie miejsce obstawiałeś dla Polski? Ja 4
bytrek

Post autor: bytrek »

2 miechy przerwy miedzy Ligą światową a Pucharem Świata? czemu teraz nie mogły by się rozgrywać Igrzyska Europejskie? Na przełomie lipca i Sierpnia?
Brak walki i charakteru, to cechy Polaków podczas rozgrywania ćwierćfinałów Olimpijskich.
sowa

Post autor: sowa »

Bo igrzyska to nie impreza siatkarska, a zrzeszająca wiele dyscyplin sportowych a siatkówka to tylko jedna z nich?
bytrek

Post autor: bytrek »

A Igrzyska Olimpijskie w jakim czasie się odbywają? W sierpniu zazwyczaj, czy więc IE nie mogą odbywać się w tym okresie?
Brak walki i charakteru, to cechy Polaków podczas rozgrywania ćwierćfinałów Olimpijskich.
SerCos

Post autor: SerCos »

Nie wiadomo jak będzie w przyszłości. Niektóre sporty w tym roku na siłę upychano. Siatkówka nie będzie priorytetem przy ustalaniu terminu.
Aranger

Post autor: Aranger »

Ciekawi mnie jak będzie wyglądała kadra na Puchar Świata. Są oczywiście pewniacy, za nich można uznać : Kurka, Mike, Kubiaka, Drzyzge, Buszka, Bieńka, Nowakowskiego, Kłosa(jak dojdzie do formy) i Zatorskiego. Do tego zmiennikiem Kurka raczej będzie Konarski. Zostaje więc do obsadzenia pozycja rozgrywającego, przyjmującego, środkowego i libero. Przez całą LŚ drugim sypaczem był Łomacz, ale tutaj ktoś ma szansę go wygryźć. Może Kędzierski ? Na LŚ dawał dobre zmiany, powołanie do kadry A dostał, więc może powalczyć. Na przyjęciu jest kilku kandydatów, a ci najbardziej sensowni (Szalpuk i Śliwka) mają w tym czasie MŚJ. Pytanie więc, czy któryś z nich opuści tą imprezę i pojedzie na PŚ, czy rolę czwartego będzie pełnił Bednorz, bo Żaliński albo Waliński raczej nie. :D Na libero Wojtaszek powinien powalczyć z Gackiem, a na środku Wrona z Możdżonkiem.
Zablokowany

Wróć do „Polskie reprezentacje”