Reprezentacja Polski Mężczyzn na rok 2015
Re: Reprezentacja Polski Mężczyzn na rok 2015
Nie. Najpierw koszulka ciągnęła po siatce aż miło, dopiero potem Kubiak zahaczył o dolną taśmę i to bardzo delikatnie.
Nie bądź burakiem, nie przenoś kibolskich zwyczajów na hale. Kibicować można kulturalnie, bądź fair-nie gwiżdż na przeciwników twojej drużyny.
"Resovia jest naszym ZENITEM" - @Idz
"Resovia jest naszą Barceloną(FCB)" - WD-40
To może mylę. Jakby Nowakowski miał koszulkę w spodenkach, jak każdy prawilny sportowiec, to może by nie dotknął.sb.slav pisze:Nie. Najpierw koszulka ciągnęła po siatce aż miło, dopiero potem Kubiak zahaczył o dolną taśmę i to bardzo delikatnie.
Może, tylko po co sobie utrudniać? Kowalczyk się nie martwi smarowaniem nart bo o to dba ekipa. Polski siatkarz ma sobie zaprzątać głowę takimi za przeproszeniem "pierdołami"? To pytanie retoryczne, wywalić firmę na A i z pocałowaniem ręki znajdzie się inny sponsor dla Mistrzów Świata.
Nie bądź burakiem, nie przenoś kibolskich zwyczajów na hale. Kibicować można kulturalnie, bądź fair-nie gwiżdż na przeciwników twojej drużyny.
Wątpię, czy da się non stop utrzymać koszulkę w spodenkach przy dłuższych akcjach i wykonywaniu różnych gwałtownych ruchów. A np. podczas ataków często widać zawodnikom brzuchy nawet jak mają pod spodem te podkoszulki antypotowe. A te są przecież obcisłe i mają je zawsze w spodenkach. Przy obecnych przepisach lepiej minimalizować ryzyko. Tak jak pływacy golą całe ciało dla minimalizowania oporu wody i lepszych wyników, tak siatkarze powinni mieć obcisłe koszulki, a Marouf pozbyć się brodyStanLee pisze: Jakby Nowakowski miał koszulkę w spodenkach, jak każdy prawilny sportowiec, to może by nie dotknął.
Ostatnio zmieniony 4 lip 2015, o 13:33 przez Edyta, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowakowski ledwo ogarnia mecz. Jak mu każemy jeszcze się matrwić koszulką, to...StanLee pisze:sb.slav pisze:Jakby Nowakowski miał koszulkę w spodenkach, jak każdy prawilny sportowiec, to może by nie dotknął.
Oh, ja sobie żartuję, a Wy mi tłumaczycie, że jednak powinni mieć lepsze koszulki.
-
Podobno rzadko pamięta jak się nazywa, zdarza mu się chodzić bez celu po mieście i uderzać w słupy.majka86 pisze: Nowakowski ledwo ogarnia mecz. Jak mu każemy jeszcze się matrwić koszulką, to...
Fakt. Wyszydzanie Nowakowskiego osiąga czasem kuriozalne rozmiary.VernonRoche pisze:Podobno rzadko pamięta jak się nazywa, zdarza mu się chodzić bez celu po mieście i uderzać w słupy.majka86 pisze: Nowakowski ledwo ogarnia mecz. Jak mu każemy jeszcze się matrwić koszulką, to...
Ostatnio zmieniony 5 lip 2015, o 10:30 przez Ewa6, łącznie zmieniany 1 raz.
Z koszulka czy bez, obecny czy nieobecny, duchem jest lepszy od dobrze uczesanego i bardzo obecnego Wrony.
Fakt. O wiele więcej dałby np. Wojtek Grzyb niż Wrona.
A co do Nowakowskiego - terapia elektrowstrząsami podobno jest niezła. Nie wiem czy na błąkanie się po mieście ma wpływ, ale na grę powinna, można popróbować. I do IO się chłopinę ustawi jak trza!
A co do Nowakowskiego - terapia elektrowstrząsami podobno jest niezła. Nie wiem czy na błąkanie się po mieście ma wpływ, ale na grę powinna, można popróbować. I do IO się chłopinę ustawi jak trza!
W ważnym meczu jeden z zawodników dotknął siatki swoją długą brodą. Gdyby się ogolił, to jego drużyna nie straciłaby ważnego punktu.
Gdyby człowiek wiedział, że się przewróci, toby się położył.
Gdyby człowiek wiedział, że się przewróci, toby się położył.
- Noworoczny
W każdym radzie Adzio jak chce, to potrafi. Na Lądek uszył naszym piękne koszulki.
Bardzo mi się podobały też te czarne dresy z czarnymi lampasami. Jakby ktoś miał na zbyciu, chętnie zaadoptuję sierotę.
Bardzo mi się podobały też te czarne dresy z czarnymi lampasami. Jakby ktoś miał na zbyciu, chętnie zaadoptuję sierotę.
#muremzaheynenem
Odpowiadam tylko za to, co napisałem, a nie za to, co sobie pomyślałeś, czytając.
Odpowiadam tylko za to, co napisałem, a nie za to, co sobie pomyślałeś, czytając.
Nikogo nie zainteresowało to, że Jarosz nie jedzie do Rio? Dla mnie decyzja co najmniej dziwna (a nawet błędna).
W innym temacie jest o tym"mowa".
Ja jakoś dziwnie ufam Antidze.
Ja jakoś dziwnie ufam Antidze.
Anty PZPS, lepper, bosek, pakol, panikarz
Ja srednio. Ale poki bronia go sukcesy…
Mam nadzieje, ze zdecydowalo bardziej przekonanie, ze brak nam zadaniowca a nie zawodnika, ktory moglby zagrac caly mecz na jakims poziomie. I ze przekonanie to pdparte jest solidna analiza medyczna stanu zdrowia Kurka.
Bo w Dawida jako atakujacego na pewnym poziomie po prostu nie wierze.
Mam nadzieje, ze zdecydowalo bardziej przekonanie, ze brak nam zadaniowca a nie zawodnika, ktory moglby zagrac caly mecz na jakims poziomie. I ze przekonanie to pdparte jest solidna analiza medyczna stanu zdrowia Kurka.
Bo w Dawida jako atakujacego na pewnym poziomie po prostu nie wierze.
Bo woli zawodnika Zaksy?jinx pisze: Ja jakoś dziwnie ufam Antidze.
Bo bronią to sukcesy jak ktoś już wspomniał. Serio w każdym temacie muszą być docinki na temat klubów? Tego się cZytać nie da. Darujcie sobie
- Noworoczny
Zgadzam się. Jak lubię napinki klubowe w trakcie plusligi, tak w tematach repry są zdecydowanie nie na miejscu. Kolega nie kolega, Antidze zależy przede wszystkim na wyniku, bo za to ma płacone.
Kolegą Bieńka nie jest, a jednak to Air gra od początku we wszystkich meczach. Jakby wystawiał mistrza świata, nikt by mu nie mógł nic zarzucić.
Zresztą ubiegły sezon a i ten pokazał, że duet (za przeproszeniem) francuski potrafi dokonywać dobrych wyborów.
Kolegą Bieńka nie jest, a jednak to Air gra od początku we wszystkich meczach. Jakby wystawiał mistrza świata, nikt by mu nie mógł nic zarzucić.
Zresztą ubiegły sezon a i ten pokazał, że duet (za przeproszeniem) francuski potrafi dokonywać dobrych wyborów.
#muremzaheynenem
Nie przesadzajcie. Po prostu znam dobrze jinxa, także prywatnie i znam jego podejście, więc sobie z niego po koleżeńsku zażartowałam. Żadna klubowa napinka.
Edyta ale od takiej koleżeńskiej zaczepki najczęściej rozwalane są tematy, bo ktoś podchwyci temat i się zaczyna.
- Noworoczny
Ja przecież nie pisałem o Edzi. To, co ona napisała nie jest żadną klubową napinką (-:
#muremzaheynenem
Nie, bo wygrał MŚ i awansował do F6 mimo, że mu się to nie uda i wątpliłem od początku w jego politykę powołań.Edyta pisze:Bo woli zawodnika Zaksy?jinx pisze: Ja jakoś dziwnie ufam Antidze.
"Bronią go sukcesy" to dużo powiedziane w momencie, w którym jesteśmy na ~półmetku drugiego turnieju w historii tego trenera
Przed pierwszym spotkaniem LŚ jakie miejsce obstawiałeś dla Polski? Ja 4rocky pisze:"Bronią go sukcesy" to dużo powiedziane w momencie, w którym jesteśmy na ~półmetku drugiego turnieju w historii tego trenera
2 miechy przerwy miedzy Ligą światową a Pucharem Świata? czemu teraz nie mogły by się rozgrywać Igrzyska Europejskie? Na przełomie lipca i Sierpnia?
Brak walki i charakteru, to cechy Polaków podczas rozgrywania ćwierćfinałów Olimpijskich.
Bo igrzyska to nie impreza siatkarska, a zrzeszająca wiele dyscyplin sportowych a siatkówka to tylko jedna z nich?
A Igrzyska Olimpijskie w jakim czasie się odbywają? W sierpniu zazwyczaj, czy więc IE nie mogą odbywać się w tym okresie?
Brak walki i charakteru, to cechy Polaków podczas rozgrywania ćwierćfinałów Olimpijskich.
Nie wiadomo jak będzie w przyszłości. Niektóre sporty w tym roku na siłę upychano. Siatkówka nie będzie priorytetem przy ustalaniu terminu.
Ciekawi mnie jak będzie wyglądała kadra na Puchar Świata. Są oczywiście pewniacy, za nich można uznać : Kurka, Mike, Kubiaka, Drzyzge, Buszka, Bieńka, Nowakowskiego, Kłosa(jak dojdzie do formy) i Zatorskiego. Do tego zmiennikiem Kurka raczej będzie Konarski. Zostaje więc do obsadzenia pozycja rozgrywającego, przyjmującego, środkowego i libero. Przez całą LŚ drugim sypaczem był Łomacz, ale tutaj ktoś ma szansę go wygryźć. Może Kędzierski ? Na LŚ dawał dobre zmiany, powołanie do kadry A dostał, więc może powalczyć. Na przyjęciu jest kilku kandydatów, a ci najbardziej sensowni (Szalpuk i Śliwka) mają w tym czasie MŚJ. Pytanie więc, czy któryś z nich opuści tą imprezę i pojedzie na PŚ, czy rolę czwartego będzie pełnił Bednorz, bo Żaliński albo Waliński raczej nie. Na libero Wojtaszek powinien powalczyć z Gackiem, a na środku Wrona z Możdżonkiem.