GolMar wrote:
Kazań się nieźle zbroi. Czy to znaczy, że z powodu limitu obcokrajowców dla Łukasza Żygadło zabraknie tam miejsca?
weary_skier wrote:GolMar wrote:
Kazań się nieźle zbroi. Czy to znaczy, że z powodu limitu obcokrajowców dla Łukasza Żygadło zabraknie tam miejsca?
Wszystko na to wskazuje. Pierwszym rozgrywającym ma być młody Kobzar.
SerCos wrote:W artykule o Leonie jest wzmianka, że jeden z obcokrajowców będzie wspomagał drużynę w Lidze Mistrzów.
Swego czasu bodajże w Nowosybirsku taką rolę pełnił Sammelvuo. Wchodził w Lidze Mistrzów, a w Rosji grał z drugim zespołem.
W Zenicie pozostało więc jeszcze jedno miejsce dla zawodnika zagranicznego, jednak rosyjskie media spekulują, że do klubu może dołączyć jeszcze dwóch obcokrajowców, z czego jeden ma grać tylko w rozgrywkach Ligi Mistrzów
lucass90 wrote:Ivan Zajtsev w Dynamie Moskwa. Potwierdzone przez samego zainteresowanego.
maciek77 wrote:trochę szkoda mi Łukasza, cieszył się że zagra w Zenicie a tu taki Leon mi wszystko zniszczył... ciekawe gdzie wyląduje ?
weary_skier wrote:mówi się o Włoszech, że nawet chce się gdzieś zaczepić jako drugi.
StanLee wrote:niestety w kwestii najwybitniejszego nikt nie może się równać z Karchem.
StanLee wrote:niestety w kwestii najwybitniejszego nikt nie może się równać z Karchem.
sb.slav wrote:Jan Sztokr w Al-Arabi Quatar!
http://volleyballnews.ru/blog/russiamanleag/2766.html
Na czas rozgrywania Pucharu Emira
BińczykNie jest tajemnicą, że najbliżej jest Michał Winiarski. Tyle tylko, że jeszcze przez rok jest związany kontraktem z Fakiełem Nowy Urengoj. W Rosji twierdzą, że reprezentant Polski pożegna się z syberyjskim klubem, który już podpisał kontrakt z brazylijskim przyjmującym Mauricio, szuka także za granicą rozgrywającego. A w kadrze rosyjskie kluby mają mieć tylko dwóch obcokrajowców
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests