Za szybko na co?Szampon093 pisze:Za szybko..
ZAK SA Kędzierzyn-Koźle
Re: ZAK SA Kędzierzyn-Koźle
Amfetamina-produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Za bezpieczny weekend Władziu.
Za bezpieczny weekend Władziu.
[quote="pietrus72"]tak jak mówilem wcześniej ze Patryk odejdzie,podczas finału juz rozmawiał z zawodnikami SKRY.Coś było na rzeczy.
Właściwie to nieciekawie, bo to prawda ze w klubie jest szach-mat z limitami.
Po odejściu Konara zrobiło się defensywne podejście w ustalaniu skladu 2017/18
aktualnie:
TONIUTTI
WIŚNIEWSKI,BIENIEK
DEROO ,BUSZEK
ZATORSKI
reszta niewiadoma.
odejscie - KONARSKI /ZIRAAT ANKARA/
CZARNOWSKI[/qu
Grzegorz Pająk również zostaje była informacja jakiś czas temu
Właściwie to nieciekawie, bo to prawda ze w klubie jest szach-mat z limitami.
Po odejściu Konara zrobiło się defensywne podejście w ustalaniu skladu 2017/18
aktualnie:
TONIUTTI
WIŚNIEWSKI,BIENIEK
DEROO ,BUSZEK
ZATORSKI
reszta niewiadoma.
odejscie - KONARSKI /ZIRAAT ANKARA/
CZARNOWSKI[/qu
Grzegorz Pająk również zostaje była informacja jakiś czas temu
Dawno się tak nie uśmiałem! Dziękuję!shinobi pisze:Myślę, że dla takiego klubu jak Zaksa sukcesem jest zatrzymanie na następny sezon takich zawodników jak Toniutti czy Deroo. Biorąc pod uwagę miasto Kędzierzyn Koźle, które jest siedzibą tego zespołu, jego klimat, styl architektoniczny etc...to sam fakt zakontraktowania obcokrajowców o tak uznanej marce jest olbrzymim wyróżnieniem i nobilitacją dla działaczy Kędzierzyńskiego klubu. Kędzierzyn jest miastem mało przyjemnym do życia, jego architektura postkomunistyczna, problemy z dojazdem do miasta, wysokie bezrobocie, patologie społeczne ( wysoki procent spożycia alkoholu na każdego mieszkańca, problem ubóstwa wśród wielu rodzin, mafie itd ) te wszystkie czynniki powodują, że wielu potencjalnych dobrych siatkarzy nie decyduje się na grę w Zaksie. Sama organizacja zespołu stoi na przyzwoitym poziomie, klub jest wypłacalny, ma też spore ambicje sportowe. Niestety ogromny trud i poświęcenie zarządu, działaczy na rzecz Zaksy idzie na marne, ponieważ problem leży w mało urokliwym, zaniedbanym mieście do którego pies z kulawą nogą nie chciałby nawet zajrzeć.
Widać po Kevinie jak bardzo nienawidzi miasta, stąd ciągle jeździ do Katowic, Krakowa, Wrocławia... Czemu? Może dlatego że wszędzie blisko? Albo w obawie przed mafią. xD jeszcze on albo jego kot wyrwą przypadkowego szota jak Kennedy.
Volleyball.it spekuluje dziś, o możliwym wytransferowaniu Sabbiego do ZAKS-y. Jeżeli Modena odda Lucę Vettoriego Trento (co jest właściwie przesądzone), a w zamian w drugą stronę do Modeny trafi Nelli i do tego Stojczew zadecyduje, że będzie on pierwszym atakującym żółto-niebieskich w przyszłym sezonie, to Sabbi mógłby trafić bądź do ZAKS-y, bądź do Piacenzy.
Wierzyć mi się nie chce, że Rado buduje mocny zespół i chce młodego, rezerwowego Włocha do Modeny....
Anty PZPS, lepper, bosek, pakol, panikarz
Limity. Na ataku w Modenie w przyszłym sezonie musi grać Włoch, bo Rado koniecznie chce mieć w "6" także i Mateja Kazijskiego.jinx pisze:Wierzyć mi się nie chce, że Rado buduje mocny zespół i chce młodego, rezerwowego Włocha do Modeny....
Więc wybór Stojczewa jeśli chodzi o atak jest tylko między Nellim, którego Trentino samo chce oddać Modenie w ramach wymiany za Vettoriego i Piano, oraz Sabbim, z którym z kolei żółto-niebiescy zdążyli już najprawdopodobniej podpisać przedwstępną umowę. Nelliego Stojczew bardzo dobrze zna z Trentino, ten zawodnik to taki włoski Muzaj, natomiast jak Sabbi odnalazłby się w Modenie przy surowej dyscyplinie bułgarskiego trenera trudno dziś przewidzieć. Swój charakterek i spore ego włoski atakujący raczej ma. Podobnie jak Ngapeth. Dwóch takich gagatków w drużynie, to może jednak właśnie o jednego za dużo.
Szalpuk na karuzeli w Zaksie i to na czerwono jakby przesadzone
Został ostatnio dodany do "w kręgu zainteresowań" dlatego jest na czerwono.
Czerwony kolor oznacza tyle, że jest to "świeża" informacja, jeszcze nic pewnegolobmar pisze:Szalpuk na karuzeli w Zaksie i to na czerwono jakby przesadzone
E: SerCos mnie uprzedził.
MISTRZ MISTRZ KĘDZIERZYN!
Podwójna korona 16/17!
Podwójna korona 16/17!
No i z tym Szalpukiem od dawna wydawało mi się realne walczącym o skład z Buszkiem plus zagraniczy atakujący chociaż Sabbi to chyba najlepiej punktujący ligi włoskiej tego sezonu.... więc bardzo wątpliwe, pewnie pójdzie do Modeny, prędzej tego Torresa możnaby się spodziewać.
-
Jeśli Szalpuk przychodzi za Tillie (plus Buszek) to niezły krok w tył. "Genialnie" to okienko transferowe się zapowiada w tym roku. Jak tak dalej pójdzie to w takich klubowych mistrzostwach świata Sada będzie z nami zamykać sety do dziesięciubarti522 pisze:No i z tym Szalpukiem od dawna wydawało mi się realne walczącym o skład z Buszkiem plus zagraniczy atakujący chociaż Sabbi to chyba najlepiej punktujący ligi włoskiej tego sezonu.... więc bardzo wątpliwe, pewnie pójdzie do Modeny, prędzej tego Torresa możnaby się spodziewać.
Na konkurencyjnym portalu już rozdmuchują Sabbiego w Zaksie hehe , a jak widziałem to na volleyball.it tylko napomkneli w ostatnim zdaniu artykułu , że ma również ofertę z Zaksy , ale w poprzedzającym zdaniu pisali, że może przejść do Modeny lub Piacenzy
Podaj liczby lotto na sobotę.dzordz1993 pisze:Jak tak dalej pójdzie to w takich klubowych mistrzostwach świata Sada będzie z nami zamykać sety do dziesięciu
Wierszówka leci.barti522 pisze:Na konkurencyjnym portalu już rozdmuchują Sabbiego w Zaksie hehe
Wiesz co by się działo tu na forum, gdyby każdy miał kasę od każdego wpisu?
[URL=https://matchnow.info]Prime Сasual Dating[/URL]
-
Numerów lotto ci nie podam, ale realnym myśleniem zawsze się mogę podzielić.hardy pisze:Podaj liczby lotto na sobotę.dzordz1993 pisze:Jak tak dalej pójdzie to w takich klubowych mistrzostwach świata Sada będzie z nami zamykać sety do dziesięciu
Jeśli zagraniczny atakujący to Zaksa żegna się z Tillie Słowa Swiderskiego dla NTO
Lipa ale to było niestety do przewidzenia..
Kurcze Pan wysokiej rangi policjant śledczy czy szef GUS-u , tylko oni maja takie dokładne informacje. Chciałbym zapytac gdzie można takie dokładne statystyki biedoty i alkoholikow , mafii zdobyć,...interesuje mnie to z racji wykonywanego zawodu więc proszę o info.shinobi pisze:Myślę, że dla takiego klubu jak Zaksa sukcesem jest zatrzymanie na następny sezon takich zawodników jak Toniutti czy Deroo. Biorąc pod uwagę miasto Kędzierzyn Koźle, które jest siedzibą tego zespołu, jego klimat, styl architektoniczny etc...to sam fakt zakontraktowania obcokrajowców o tak uznanej marce jest olbrzymim wyróżnieniem i nobilitacją dla działaczy Kędzierzyńskiego klubu. Kędzierzyn jest miastem mało przyjemnym do życia, jego architektura postkomunistyczna, problemy z dojazdem do miasta, wysokie bezrobocie, patologie społeczne ( wysoki procent spożycia alkoholu na każdego mieszkańca, problem ubóstwa wśród wielu rodzin, mafie itd ) te wszystkie czynniki powodują, że wielu potencjalnych dobrych siatkarzy nie decyduje się na grę w Zaksie. Sama organizacja zespołu stoi na przyzwoitym poziomie, klub jest wypłacalny, ma też spore ambicje sportowe. Niestety ogromny trud i poświęcenie zarządu, działaczy na rzecz Zaksy idzie na marne, ponieważ problem leży w mało urokliwym, zaniedbanym mieście do którego pies z kulawą nogą nie chciałby nawet zajrzeć.
A na poważnie sorry kolego/kolezanko trzeba byc idiota aby takie rzeczy pisac . Według Ciebie kazdy obcokrajowiec przyjezdza do Polski do super miasta aby szaleć upajać sie zabytkami super restauracjami, apartamentowcami itp. W takim razie dlaczego Kraków, Wrocław no i super Warszawa nie maja do tej pory druzyny siatkarskiej nawet w ogonie + Ligii????
Polecam kubek .... zimnej wody zamiast....
[ingerencja moderatora]
Ostatnio zmieniony 10 maja 2017, o 13:51 przez mewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: atakuj argumenty, nie osobę
Powód: atakuj argumenty, nie osobę
Warszawa maandrzej13 pisze:Kurcze Pan wysokiej rangi policjant śledczy czy szef GUS-u , tylko oni maja takie dokładne informacje. Chciałbym zapytac gdzie można takie dokładne statystyki biedoty i alkoholikow , mafii zdobyć,...interesuje mnie to z racji wykonywanego zawodu więc proszę o info.shinobi pisze:Myślę, że dla takiego klubu jak Zaksa sukcesem jest zatrzymanie na następny sezon takich zawodników jak Toniutti czy Deroo. Biorąc pod uwagę miasto Kędzierzyn Koźle, które jest siedzibą tego zespołu, jego klimat, styl architektoniczny etc...to sam fakt zakontraktowania obcokrajowców o tak uznanej marce jest olbrzymim wyróżnieniem i nobilitacją dla działaczy Kędzierzyńskiego klubu. Kędzierzyn jest miastem mało przyjemnym do życia, jego architektura postkomunistyczna, problemy z dojazdem do miasta, wysokie bezrobocie, patologie społeczne ( wysoki procent spożycia alkoholu na każdego mieszkańca, problem ubóstwa wśród wielu rodzin, mafie itd ) te wszystkie czynniki powodują, że wielu potencjalnych dobrych siatkarzy nie decyduje się na grę w Zaksie. Sama organizacja zespołu stoi na przyzwoitym poziomie, klub jest wypłacalny, ma też spore ambicje sportowe. Niestety ogromny trud i poświęcenie zarządu, działaczy na rzecz Zaksy idzie na marne, ponieważ problem leży w mało urokliwym, zaniedbanym mieście do którego pies z kulawą nogą nie chciałby nawet zajrzeć.
A na poważnie sorry kolego/kolezanko trzeba byc idiota aby takie rzeczy pisac . Według Ciebie kazdy obcokrajowiec przyjezdza do Polski do super miasta aby szaleć upajać sie zabytkami super restauracjami, apartamentowcami itp. W takim razie dlaczego Kraków, Wrocław no i super Warszawa nie maja do tej pory druzyny siatkarskiej nawet w ogonie + Ligii????
[ingerencja moderatora]
Oj sorry ma druzyne dwa miejsca poniżej środka tabeli .Niestety dopiero w tym sezonie znalazły sie pieniądze , bo jak do tej pory to byla jedynie zasługa Kuby Bednaruka, ktory z niczego ( brak kasy ) robił cos grając juniorami lub zawodnikami ktorzy lata świetności maja za soba ( wyjatkiem był Guma chociaz tez forma daleka od tej dobrej)PabloFX pisze:Warszawa maandrzej13 pisze:Kurcze Pan wysokiej rangi policjant śledczy czy szef GUS-u , tylko oni maja takie dokładne informacje. Chciałbym zapytac gdzie można takie dokładne statystyki biedoty i alkoholikow , mafii zdobyć,...interesuje mnie to z racji wykonywanego zawodu więc proszę o info.shinobi pisze:Myślę, że dla takiego klubu jak Zaksa sukcesem jest zatrzymanie na następny sezon takich zawodników jak Toniutti czy Deroo. Biorąc pod uwagę miasto Kędzierzyn Koźle, które jest siedzibą tego zespołu, jego klimat, styl architektoniczny etc...to sam fakt zakontraktowania obcokrajowców o tak uznanej marce jest olbrzymim wyróżnieniem i nobilitacją dla działaczy Kędzierzyńskiego klubu. Kędzierzyn jest miastem mało przyjemnym do życia, jego architektura postkomunistyczna, problemy z dojazdem do miasta, wysokie bezrobocie, patologie społeczne ( wysoki procent spożycia alkoholu na każdego mieszkańca, problem ubóstwa wśród wielu rodzin, mafie itd ) te wszystkie czynniki powodują, że wielu potencjalnych dobrych siatkarzy nie decyduje się na grę w Zaksie. Sama organizacja zespołu stoi na przyzwoitym poziomie, klub jest wypłacalny, ma też spore ambicje sportowe. Niestety ogromny trud i poświęcenie zarządu, działaczy na rzecz Zaksy idzie na marne, ponieważ problem leży w mało urokliwym, zaniedbanym mieście do którego pies z kulawą nogą nie chciałby nawet zajrzeć.
[ingerencja moderatora]
A patrzac na dywagacje znawcy statystyk gusowskich to sponsorzy i najlepsi zagraniczni zawodnicy powinni marzyc o tym klubie i walic drzwiami oknami a wręcz uciekac z Kędzierzyna-Koźla.
Czemu odpisujecie trollowi
andrzej13 pisze:Kurcze Pan wysokiej rangi policjant śledczy czy szef GUS-u , tylko oni maja takie dokładne informacje. Chciałbym zapytac gdzie można takie dokładne statystyki biedoty i alkoholikow , mafii zdobyć,...interesuje mnie to z racji wykonywanego zawodu więc proszę o info.shinobi pisze:Myślę, że dla takiego klubu jak Zaksa sukcesem jest zatrzymanie na następny sezon takich zawodników jak Toniutti czy Deroo. Biorąc pod uwagę miasto Kędzierzyn Koźle, które jest siedzibą tego zespołu, jego klimat, styl architektoniczny etc...to sam fakt zakontraktowania obcokrajowców o tak uznanej marce jest olbrzymim wyróżnieniem i nobilitacją dla działaczy Kędzierzyńskiego klubu. Kędzierzyn jest miastem mało przyjemnym do życia, jego architektura postkomunistyczna, problemy z dojazdem do miasta, wysokie bezrobocie, patologie społeczne ( wysoki procent spożycia alkoholu na każdego mieszkańca, problem ubóstwa wśród wielu rodzin, mafie itd ) te wszystkie czynniki powodują, że wielu potencjalnych dobrych siatkarzy nie decyduje się na grę w Zaksie. Sama organizacja zespołu stoi na przyzwoitym poziomie, klub jest wypłacalny, ma też spore ambicje sportowe. Niestety ogromny trud i poświęcenie zarządu, działaczy na rzecz Zaksy idzie na marne, ponieważ problem leży w mało urokliwym, zaniedbanym mieście do którego pies z kulawą nogą nie chciałby nawet zajrzeć.
[ingerencja moderatora]
Odniosę się jedynie do Twojego wywodu odnośnie braku w Warszawie klasowego zespołu siatkarskiego. Stolica jest centrum krajowego biznesu, kultury oraz rozrywki. W Warszawie działają m.in : filharmonię, opery, muzea, kina, teatry, galerie handlowe itd. Stolica ma do zaoferowanie masę interesujących miejsc, gdzie można ciekawie spędzić swój czas wolny. Siatkówka w Warszawie przegrywa w starciu z mnóstwem atrakcji, rozrywek jakie dostępne w Stolicy. Piłka siatkowa nigdy nie była szczególnie popularną dyscypliną sportu w W-wie ani też silnym ośrodkiem siatkarskim w kraju. Zdecydowanym sportem numer jeden jest piłka nożna. Legia Warszawa jest najbogatszym klubem w Polsce, posiada największą rzeszę kibiców wśród wszystkich zawodowych drużyn sportowych w naszym kraju. Jak się okazuje w Stolicy może istnieć profesjonalny klub piłkarski, który pod względem organizacji i budżetu nie ma sobie równych w Polsce.
Przesympatyczny trollu, moralisto. Znajdź sobie inne miejsce do swoich wymądrzeń. A w twojej "pipidówce" to jaki klub jest. Ujawnij swoją sympatię.
-
Takie krasomóstwo i taki błądshinobi pisze: W Warszawie działają m.in : filharmonię, opery,
A mnie się wydawało, że wszystkie drużyny które grały w sezonie 16/17 w PlusLidze nie mają w sumie tyle mistrzostw Polski, co same warszawskie kluby.shinobi pisze: Piłka siatkowa nigdy nie była szczególnie popularną dyscypliną sportu w W-wie ani też silnym ośrodkiem siatkarskim w kraju.
Edit: A jednak 30 - 34 dla PlusLigi. Blisko remisu
zibibobi pisze:Przesympatyczny trollu, moralisto. Znajdź sobie inne miejsce do swoich wymądrzeń. A w twojej "pipidówce" to jaki klub jest. Ujawnij swoją sympatię.
Uwielbiam merytoryczną dyskusje i walkę na tzw argumenty. Proponuje zacząć atakować argumenty swojego dyskutanta a nie bezpośrednio osobę, z która zamierzasz dyskutować. Dla Twojej wiadomości jestem kibicem piłkarskim, siatkówkę też chętnie oglądam niestety w mojej rodzinnej miejscowości siatkówka stoi na delikatnie to ujmując średnim poziomie, chociaż następny sezon zapowiada się ciekawie i obiecująco.
A jednak...shinobi pisze:Piłka siatkowa nigdy nie była szczególnie popularną dyscypliną sportu w W-wie ani też silnym ośrodkiem siatkarskim w kraju.
miałem z trollem nie dyskutować aczkolwiek muszę sie z nim częściowo zgodzić, choć, dla siatkarzy, ma to drugo czy trzeciorzędne znaczenie. Inaczej nikt nie grałby w syberyjskich klubach siatkarsko-hokejowych.ponieważ problem leży w mało urokliwym, zaniedbanym mieście do którego pies z kulawą nogą nie chciałby nawet zajrzeć.
Z drugiej strony, widział nowa elewację dworca? hale? parki, ścieżki rowerowe itd? nie jesteśmy Rzeszowem czy Trójmiastem ale bez przesady..
ad rem.
W sezonie 16/17 można było mówić, że Zaksa broni złota, teraz, w sezonie 17/18 musimy obiektywnie stwierdzić, że nie broni a walczy o nie, bo zespól będzie baardzo przemeblowany, nie wspominając o sztabie trenerskim..Podziękujmy odchodzącym, miejmy nadzieję że nowy projekt będzie przypominał ten ostatni a nie czasy Lohów i innych
Nie wiem, czy po odejściu Tillie i Konara znajda sie godni zastępcy, myślę, że słowo następcy byłoby bardziej adekwatne.Limit 3 obcokrajówców będzie ciasny...a dla 2czy 4 spotkań w Lm ( grupowa faza jest bez znaczenia) nie warto sie aż tak wiązać, poza tym Gardini jako Włoch będzie chciał miec 7mke do grania a nie kowalową parszywa dwunastkę.
Za to mamy najwięcej benzenu w powietrzu w całej Europie! Nigdzie nie można takim powietrzem pooddychać.kuchcik77 pisze:miałem z trollem nie dyskutować aczkolwiek muszę sie z nim częściowo zgodzić, choć, dla siatkarzy, ma to drugo czy trzeciorzędne znaczenie. Inaczej nikt nie grałby w syberyjskich klubach siatkarsko-hokejowych.ponieważ problem leży w mało urokliwym, zaniedbanym mieście do którego pies z kulawą nogą nie chciałby nawet zajrzeć.
Z drugiej strony, widział nowa elewację dworca? hale? parki, ścieżki rowerowe itd? nie jesteśmy Rzeszowem czy Trójmiastem ale bez przesady..
ad rem.
No one likes us, we don't care!
- Noworoczny
Widział kto kiedy siatkarza w filharmonii, operze, muzeum?shinobi pisze:Stolica jest centrum krajowego biznesu, kultury oraz rozrywki. W Warszawie działają m.in : filharmonię, opery, muzea,
#muremzaheynenem
Odpowiadam tylko za to, co napisałem, a nie za to, co sobie pomyślałeś, czytając.
Odpowiadam tylko za to, co napisałem, a nie za to, co sobie pomyślałeś, czytając.
prosiłbym założyc nowy wątek a nie rozpisywac sie na temat logistycznych miasta co przeszkadza a co nie, to nie forum informacyjno- środowiskowe!