kuchcik77 napisał(a):Najlepiej p rzegrane 30zeta u buka ever;:szymura szol
Verdungo napisał(a):A tymczasem Chaumont pokonuje po tie-breaku Dinamo
drukjul napisał(a):... Grozera, Rodiczewa, czy Eksi. Zwłaszcza tego drugiego siatkarza my w Polsce pewnie ciągle nie doceniamy i pewnie nawet słabo kojarzymy, ale w Rosji już od lat wszyscy trenerzy i fachowcy zgodnym chórem wskazywali właśnie na Rodiczewa jako potencjalnego następce Tietiuchina i obok Sergieja, najbardziej uniwersalnego i najlepiej wyszkolonego technicznie rosyjskiego przyjmującego. Gdyby nie permanentne problemy Aleksieja ze zdrowiem, przez co nigdy nie zaistniał w sbornej, bo każde letnie wakacje od lat przeznacza na leczenie, byłby na pewno znacznie lepiej znany także poza granicami Rosji, ale proszę uwierzyć - jest to naprawdę siatkarz "s bolszoj bukwy". Więc to nie jest tylko "rozsądna", ale w porównaniu choćby z obecnym składem kadrowym Biełgorodu, czy Dynama Moskwa "mega mocna" ekipa.
Hirako napisał(a):Pokonanie Trento w jakiej formie by nie było to i tak coś
Dynamo Moskwa ograne dwa razy w zeszłym sezonie, Sarmayeh (czyli praktycznie reprezentacja Iranu), Trento, minimalna porażka z Lube... Czyli można zagrać fajne mecze nie tylko w Pluslidze
Brawo Zaksa duża szansa na pierwszą lokatę w grupie, Torres kapitalny mecz!
repres1 napisał(a):Dziwię się jedynie pustkom na trybunach. Przecież: i atrakcyjny przeciwnik, i dobra postawa zespołu na KMŚ, i duże szanse na zwycięstwo.
WROMEK napisał(a):Hirako napisał(a):Pokonanie Trento w jakiej formie by nie było to i tak coś
Dynamo Moskwa ograne dwa razy w zeszłym sezonie, Sarmayeh (czyli praktycznie reprezentacja Iranu), Trento, minimalna porażka z Lube... Czyli można zagrać fajne mecze nie tylko w Pluslidze
Brawo Zaksa duża szansa na pierwszą lokatę w grupie, Torres kapitalny mecz!
Dokladnie! Wygrali z Trento bez Sama. Torres 59% i 29 pkt zdobytach, zagral dobry mecz, skonczyl kilka waznych kontr i kiwnal. Dobry mecz Szymury i Buszka. Uwazam, ze Ben zagral slabiej niz zwykle
Brawo Zaksa!
drukjul napisał(a):Nie mam takich podejrzeń. Jak pisałem to jak na rosyjską siatkówkę bardzo techniczny i uniwersalny siatkarz, który w swojej karierze zanim został przyjmującym grał w drużynach młodzieżowych i na rozegraniu, i na ataku, jak i na libero. Dzięki tej wszechstronności, inteligencji i boiskowemu sprytowi kilka lat temu w rosyjskim światku siatkówki mówiono o Rodiczewie dosłownie, że jest reinkarnacją i młodszą wersją Siergieja Tietiuchina.
Noworoczny napisał(a):
Nie wiem, skąd przekonanie, że jak ktoś jest utalentowany to musi powstrzymywać się od dodatkowego wspomagania. Jak zripostował komisarz Przygoda, gdy Werner ("Kramer!!!") spytał go
- Po co miałbym się okradać? Przecież jestem bogaty.
- Jest takie powiedzenie: ten, kto ma pół miliona jest bogatszy od tego, co ma ćwierć miliona.
hubert napisał(a):Nie widziałem pierwszego seta. Czemu Muzaja nie ma ?
Verdungo napisał(a):Chyba Dejewski chce szybko do domu wrócić, stąd te zmiany
Powrót do Europa - Liga Mistrzów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość