I runda play off sezon 2012/2013
Re: I runda play off sezon 2012/2013
7.50 płacili za wygraną Skry po 2giej partii,. z przekory uznałem że to dobry typ....come back come backów?!
SKRA to wyjątkowo dziwny zespół w tym sezonie. Jak mieli w meczach wygraną podaną na tacy (czy to z ZAKSĄ, czy z Arkasem) to wtedy przegrywali mecz. Teraz z kolei jak mają nóż na gardle i wydawać by się mogło, że przegrają, to oni nagle zaczynają grać i przechylają szalę na swoją korzyść. Nie rozumiem tego zespołu
Kończy się prąd w Resovii - schoeps kilka razy blokowany a ADHD Bartman wszedł i po pierwszym udanym atakiem następne dwa razy był blokowany i ucichł jakby w zabawce elektronicznej zabrakło baterii,która się wyczerpała!
Gdy Schoeps jest blokowany i traci siły wchodzi Bartman i jest uciszony kończą się wszelkie atuty Resovii - ciekawe co powie teraz niejaki pan Such?
Gdy Schoeps jest blokowany i traci siły wchodzi Bartman i jest uciszony kończą się wszelkie atuty Resovii - ciekawe co powie teraz niejaki pan Such?
Rafał Osiński : Bydgoszczanin z krwi i kości-fan Chemika/Delecty,Pałacu,Zawiszy,Polonii,Artego
Akurat zdaje się, że Bartman skończył 3 pierwsze ataki po wejściu, a potem dostał 2 czapy po kolei (albo i więcej). To tak gwoli ścisłości.rafik30 pisze:ADHD Bartman wszedł i po pierwszym udanym atakiem następne dwa razy był blokowany i ucichł jakby w zabawce elektronicznej zabrakło baterii,która się wyczerpała!
Zdaje się,ze chyba nie masz racji w tek kwestiiKicu pisze:Akurat zdaje się, że Bartman skończył 3 pierwsze ataki po wejściu, a potem dostał 2 czapy po kolei (albo i więcej). To tak gwoli ścisłości.rafik30 pisze:ADHD Bartman wszedł i po pierwszym udanym atakiem następne dwa razy był blokowany i ucichł jakby w zabawce elektronicznej zabrakło baterii,która się wyczerpała!
Rafał Osiński : Bydgoszczanin z krwi i kości-fan Chemika/Delecty,Pałacu,Zawiszy,Polonii,Artego
Zdaje sie, że Kicu ma rację, 3 kolejne akcje Zbyszek skończył, potem przyszły 2 bloki. Nie lubisz go - ale go nie demonizuj
Niestety takiemu klubowi jak Resovia potrzebni są lepsi rozgrywający- dotyczy to zarówno Tichacka jak i Dobrowolskiego.
kuchcik77 pisze:7.50 płacili za wygraną Skry po 2giej partii,. z przekory uznałem że to dobry typ....come back come backów?!
pokaż skan
Karol Kłos - Potem naskakujemy na sędziów a oni nas jeszcze karzą
StanLee - Miano najlepszej drużyny Europy w październiku-listopadzie aż tak prestiżowe to nie jest...
Andrzej Kowal- Gdyby każdy w teorii wygrywał to cóż to byłby za sport
StanLee - Miano najlepszej drużyny Europy w październiku-listopadzie aż tak prestiżowe to nie jest...
Andrzej Kowal- Gdyby każdy w teorii wygrywał to cóż to byłby za sport
Tak mi się po prostu wydaje. Ręki sobie uciąć nie damrafik30 pisze:Zdaje się,ze chyba nie masz racji w tek kwestiiKicu pisze:Akurat zdaje się, że Bartman skończył 3 pierwsze ataki po wejściu, a potem dostał 2 czapy po kolei (albo i więcej). To tak gwoli ścisłości.rafik30 pisze:ADHD Bartman wszedł i po pierwszym udanym atakiem następne dwa razy był blokowany i ucichł jakby w zabawce elektronicznej zabrakło baterii,która się wyczerpała!
Co jest z tym Schopsem tak w ogóle? On ma dopiero 30 lat, więc skąd u niego taka słaba wytrzymałość?
i trener .....koloss pisze:Niestety takiemu klubowi jak Resovia potrzebni są lepsi rozgrywający- dotyczy to zarówno Tichacka jak i Dobrowolskiego.
Wierzę w walkę o miejsce 5-6 w lidze i turniej finałowy PP
To częsta charakterystyka zespołow grajacych w nowym młodych, czy grajacych w nowym ustawieniu. A przecież w sporej mierze takim zespołem w tym sezonie jest Skra. Tak mi się przynajmniej wydaje.Kicu pisze:SKRA to wyjątkowo dziwny zespół w tym sezonie. Jak mieli w meczach wygraną podaną na tacy (czy to z ZAKSĄ, czy z Arkasem) to wtedy przegrywali mecz. Teraz z kolei jak mają nóż na gardle i wydawać by się mogło, że przegrają, to oni nagle zaczynają grać i przechylają szalę na swoją korzyść. Nie rozumiem tego zespołu
Nie pisz czegoś czego nie wiesz - mi jest całkiem obojętny i nic do niego nie mam bo tylko stwierdzam fakty w zachowaniach i takich gwiazdorzeń po prostu nie lubię a to nie ma nic wspólnego z moją sympatią bądź jej brakiem do tego czy owego gracza - .kuki91 pisze:Zdaje sie, że Kicu ma rację, 3 kolejne akcje Zbyszek skończył, potem przyszły 2 bloki. Nie lubisz go - ale go nie demonizuj
Jeśli nawet skończył 3 ataki to potem dwa proste ataki zostały zablokowane i całkowicie się uciszył i nie pokazywał tego nadmiernego egzaltowania udanych zagrań podobnie jak Spiridonov, prawda?
Ostatnio zmieniony 4 mar 2013, o 20:10 przez rafik30, łącznie zmieniany 1 raz.
no i nie ma już tej fryzury a`la Zaycevrafik30 pisze:Nie pisz czegoś czego nie wiesz - mi jest całkiem obojętny i nic do niego nie mam bo tylko stwierdzam fakty w zachowaniach i takich gwiazdorzeń po prostu nie lubię a to nie ma nic wspólnego z moją sympatią bądź jej brakiem do tego czy owego gracza - .kuki91 pisze:Zdaje sie, że Kicu ma rację, 3 kolejne akcje Zbyszek skończył, potem przyszły 2 bloki. Nie lubisz go - ale go nie demonizuj
Jeśli nawet skończył 3 ataki to potem dwa proste ataki i całkowicie się uciszył, prawda?
Uuu Woicki ładnie powtórzył środek. Rozkręcają się:)
to nie SKra wygrała, to Sovia przegrała, nieporaz pierwszy, w swoich głowach i mięsniach
raz mistrzostwo kraju i ekstaza raz wpiernicz u siebie juz witając się (kilkakrotnie) z gąską
raz mistrzostwo kraju i ekstaza raz wpiernicz u siebie juz witając się (kilkakrotnie) z gąską
Ostatnio zmieniony 4 mar 2013, o 20:12 przez kuchcik77, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakby był obojętny, to byś olewał . Widocznie nie jest obojętny, skoro przy każdym poście na jego temat, zaznaczasz, że ma adhdrafik30 pisze: Nie pisz czegoś czego nie wiesz - mi jest całkiem obojętny i nic do niego nie mam bo tylko stwierdzam fakty w zachowaniach i takich gwiazdorzeń po prostu nie lubię a to nie ma nic wspólnego z moją sympatią bądź jej brakiem do tego czy owego gracza - .
Teraz już Skra wygra....
Teoretycznie tak, ale z drugiej strony... Skra wygrała bo wytrzymała nieludzkiego dzisiaj Niemca:)kuchcik77 pisze:to nie SKra wygrała, to Sovia przegrała, nieporaz pierwszy, w swoich głowach i mięsniach
pogrom w 4 secie, mam nadzieję że Skra utrzyma taką grę w 5tym
zespół nie da rady to sędzia pomoże - finał czelendż 2019.
24:14 i cisza na Podpromiu
Coś nie samowitego będzie tie-break
poznasz głupiego po czynach jego
Na 25 możliwych do rozegrania setów, oba zespoły rozegrają 23 sety! :O Wydaje mi się, że Delecta trudno nie będzie miała. Choć z drugiej strony dzisiejszy awans któremuś z zespołów może dodać skrzydeł, tylko pytanie, czy aż na tyle, żeby wygrać 3 mecze?
To jest aż irytujące nawet dla bezstronnego obserwatora, jak Schoeps w każdym meczu przechodzi nagle od trybu robota do totalnej dętki.
Jak Zibi potrafi go zastapić to wychodzą obronną ręką, jak nie to....
Jak Zibi potrafi go zastapić to wychodzą obronną ręką, jak nie to....
I jak tu w ogóle oceniać Resovię Od całkowitej dominacji na boisku doszła do tego, że jej gra całkowicie się posypała, ale to chyba "głowa". Zdaje się, że widmo porażki zaczyna ich paraliżować.
Czy coś niesamowitego?? Chyba nie, jeżeli w walce o wejście do "4" gra Mistrz Polski z w-cemistrzem.
,,Kiedyś... kiedyś przed laty, kiedy pisałem taką analizę dla Gazety Wyborczej napisało mi się: Co by było, gdyby nie było Piotra Gruszki? Otóż trzeba byłoby go wymyślić!" - Zdzisław Ambroziak
Rozmowa z dr. Fabio Rizollini'm xD
Rozmowa z dr. Fabio Rizollini'm xD
Resovia przegrała mecz. Zawsze uważałem ją za drużynę, która jak ma jakiekolwiek szanse na porażkę to przegrywa. Chyba nie trzeba przypominać żłobina. Dobrowolski chyba dalej sercem i duchem w bełtowie. Tym samym skra melduje się w finale, ale ciekawa liga
Przy czym przebieg zdarzeń niczym nie różni się od baraży.Czy coś niesamowitego?? Chyba nie, jeżeli w walce o wejście do "4" gra Mistrz Polski z w-cemistrzem.
Ostatnio zmieniony 4 mar 2013, o 20:19 przez Nagor, łącznie zmieniany 1 raz.
Stawiałem na Skrę przed tym meczem i podtrzymuję swój typ. Ch*j z tego, że Niemiec gra dobrze dwa sety? Może trzeba go wpuszczać na dwa ostatnie, a od początku grać Bartmanem? Wolę Atanasijevića, niech i się rozkręca długo, ale przynajmniej w najważniejszych momentach.
Upokarzająca gar o piąte miejsce czeka jednego z zeszłorocznych finalistów, to będzie Resovia
Upokarzająca gar o piąte miejsce czeka jednego z zeszłorocznych finalistów, to będzie Resovia
Nie bądź burakiem, nie przenoś kibolskich zwyczajów na hale. Kibicować można kulturalnie, bądź fair-nie gwiżdż na przeciwników twojej drużyny.
"Resovia jest naszym ZENITEM" - @Idz
"Resovia jest naszą Barceloną(FCB)" - WD-40
"Resovia jest naszym ZENITEM" - @Idz
"Resovia jest naszą Barceloną(FCB)" - WD-40
Shoeps w Tie-Breaku nic nie skończył na razie...