I runda play off sezon 2012/2013

kuchcik77

Re: I runda play off sezon 2012/2013

Post autor: kuchcik77 »

7.50 płacili za wygraną Skry po 2giej partii,. z przekory uznałem że to dobry typ....come back come backów?!
Awatar użytkownika
Kicu
Kontakt:

Post autor: Kicu »

SKRA to wyjątkowo dziwny zespół w tym sezonie. Jak mieli w meczach wygraną podaną na tacy (czy to z ZAKSĄ, czy z Arkasem) to wtedy przegrywali mecz. Teraz z kolei jak mają nóż na gardle i wydawać by się mogło, że przegrają, to oni nagle zaczynają grać i przechylają szalę na swoją korzyść. Nie rozumiem tego zespołu ;)
rafik30

Post autor: rafik30 »

Kończy się prąd w Resovii - schoeps kilka razy blokowany a ADHD Bartman wszedł i po pierwszym udanym atakiem następne dwa razy był blokowany i ucichł jakby w zabawce elektronicznej zabrakło baterii,która się wyczerpała!
Gdy Schoeps jest blokowany i traci siły wchodzi Bartman i jest uciszony kończą się wszelkie atuty Resovii - ciekawe co powie teraz niejaki pan Such?
Rafał Osiński : Bydgoszczanin z krwi i kości-fan Chemika/Delecty,Pałacu,Zawiszy,Polonii,Artego
Awatar użytkownika
Kicu
Kontakt:

rafik30 pisze:ADHD Bartman wszedł i po pierwszym udanym atakiem następne dwa razy był blokowany i ucichł jakby w zabawce elektronicznej zabrakło baterii,która się wyczerpała!
Akurat zdaje się, że Bartman skończył 3 pierwsze ataki po wejściu, a potem dostał 2 czapy po kolei (albo i więcej). To tak gwoli ścisłości.
rafik30

Kicu pisze:
rafik30 pisze:ADHD Bartman wszedł i po pierwszym udanym atakiem następne dwa razy był blokowany i ucichł jakby w zabawce elektronicznej zabrakło baterii,która się wyczerpała!
Akurat zdaje się, że Bartman skończył 3 pierwsze ataki po wejściu, a potem dostał 2 czapy po kolei (albo i więcej). To tak gwoli ścisłości.
Zdaje się,ze chyba nie masz racji w tek kwestii ;)
Rafał Osiński : Bydgoszczanin z krwi i kości-fan Chemika/Delecty,Pałacu,Zawiszy,Polonii,Artego
kuki91

Post autor: kuki91 »

Zdaje sie, że Kicu ma rację, 3 kolejne akcje Zbyszek skończył, potem przyszły 2 bloki. Nie lubisz go - ale go nie demonizuj
koloss

Post autor: koloss »

Niestety takiemu klubowi jak Resovia potrzebni są lepsi rozgrywający- dotyczy to zarówno Tichacka jak i Dobrowolskiego.
Awatar użytkownika
nicram

Post autor: nicram »

kuchcik77 pisze:7.50 płacili za wygraną Skry po 2giej partii,. z przekory uznałem że to dobry typ....come back come backów?!

pokaż skan ;)
Karol Kłos - Potem naskakujemy na sędziów a oni nas jeszcze karzą
StanLee - Miano najlepszej drużyny Europy w październiku-listopadzie aż tak prestiżowe to nie jest...
Andrzej Kowal- Gdyby każdy w teorii wygrywał to cóż to byłby za sport
Awatar użytkownika
Kicu
Kontakt:

rafik30 pisze:
Kicu pisze:
Zdaje się,ze chyba nie masz racji w tek kwestii ;)
Tak mi się po prostu wydaje. Ręki sobie uciąć nie dam ;)

Co jest z tym Schopsem tak w ogóle? On ma dopiero 30 lat, więc skąd u niego taka słaba wytrzymałość?
Awatar użytkownika
mitam

Post autor: mitam »

koloss pisze:Niestety takiemu klubowi jak Resovia potrzebni są lepsi rozgrywający- dotyczy to zarówno Tichacka jak i Dobrowolskiego.
i trener .....
Wierzę w walkę o miejsce 5-6 w lidze i turniej finałowy PP
Awatar użytkownika
grzegorzg

Post autor: grzegorzg »

Kicu pisze:SKRA to wyjątkowo dziwny zespół w tym sezonie. Jak mieli w meczach wygraną podaną na tacy (czy to z ZAKSĄ, czy z Arkasem) to wtedy przegrywali mecz. Teraz z kolei jak mają nóż na gardle i wydawać by się mogło, że przegrają, to oni nagle zaczynają grać i przechylają szalę na swoją korzyść. Nie rozumiem tego zespołu ;)
To częsta charakterystyka zespołow grajacych w nowym młodych, czy grajacych w nowym ustawieniu. A przecież w sporej mierze takim zespołem w tym sezonie jest Skra. Tak mi się przynajmniej wydaje.
rafik30

kuki91 pisze:Zdaje sie, że Kicu ma rację, 3 kolejne akcje Zbyszek skończył, potem przyszły 2 bloki. Nie lubisz go - ale go nie demonizuj
Nie pisz czegoś czego nie wiesz - mi jest całkiem obojętny i nic do niego nie mam bo tylko stwierdzam fakty w zachowaniach i takich gwiazdorzeń po prostu nie lubię a to nie ma nic wspólnego z moją sympatią bądź jej brakiem do tego czy owego gracza - ;) .
Jeśli nawet skończył 3 ataki to potem dwa proste ataki zostały zablokowane i całkowicie się uciszył i nie pokazywał tego nadmiernego egzaltowania udanych zagrań podobnie jak Spiridonov, prawda?
Ostatnio zmieniony 4 mar 2013, o 20:10 przez rafik30, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mitam

rafik30 pisze:
kuki91 pisze:Zdaje sie, że Kicu ma rację, 3 kolejne akcje Zbyszek skończył, potem przyszły 2 bloki. Nie lubisz go - ale go nie demonizuj
Nie pisz czegoś czego nie wiesz - mi jest całkiem obojętny i nic do niego nie mam bo tylko stwierdzam fakty w zachowaniach i takich gwiazdorzeń po prostu nie lubię a to nie ma nic wspólnego z moją sympatią bądź jej brakiem do tego czy owego gracza - ;) .
Jeśli nawet skończył 3 ataki to potem dwa proste ataki i całkowicie się uciszył, prawda?
no i nie ma już tej fryzury a`la Zaycev
Edyta

Post autor: Edyta »

Marsylianka na trybunach. Pogratulować.
Marcy$

Post autor: Marcy$ »

Uuu Woicki ładnie powtórzył środek. Rozkręcają się:)
Awatar użytkownika
Lawliet

Post autor: Lawliet »

Co tu sie bedzie dzialo w tie-breaku ;o
ZAKSA is a King...
kuchcik77

Post autor: kuchcik77 »

to nie SKra wygrała, to Sovia przegrała, nieporaz pierwszy, w swoich głowach i mięsniach
raz mistrzostwo kraju i ekstaza raz wpiernicz u siebie juz witając się (kilkakrotnie) z gąską
Ostatnio zmieniony 4 mar 2013, o 20:12 przez kuchcik77, łącznie zmieniany 1 raz.
kuki91

Post autor: kuki91 »

rafik30 pisze: Nie pisz czegoś czego nie wiesz - mi jest całkiem obojętny i nic do niego nie mam bo tylko stwierdzam fakty w zachowaniach i takich gwiazdorzeń po prostu nie lubię a to nie ma nic wspólnego z moją sympatią bądź jej brakiem do tego czy owego gracza - ;) .
Jakby był obojętny, to byś olewał ;) . Widocznie nie jest obojętny, skoro przy każdym poście na jego temat, zaznaczasz, że ma adhd ;p

Teraz już Skra wygra....
Marcy$

Post autor: Marcy$ »

kuchcik77 pisze:to nie SKra wygrała, to Sovia przegrała, nieporaz pierwszy, w swoich głowach i mięsniach
Teoretycznie tak, ale z drugiej strony... Skra wygrała bo wytrzymała nieludzkiego dzisiaj Niemca:)
betkrzys

Post autor: betkrzys »

pogrom w 4 secie, mam nadzieję że Skra utrzyma taką grę w 5tym :)
zespół nie da rady to sędzia pomoże - finał czelendż 2019.
Awatar użytkownika
mitam

24:14 i cisza na Podpromiu !!!
Awatar użytkownika
figol

Post autor: figol »

Coś nie samowitego będzie tie-break
poznasz głupiego po czynach jego
Awatar użytkownika
Lawliet

Post autor: Lawliet »

Oj poleja sie lzy.
ZAKSA is a King...
Awatar użytkownika
Kicu
Kontakt:

Na 25 możliwych do rozegrania setów, oba zespoły rozegrają 23 sety! :O Wydaje mi się, że Delecta trudno nie będzie miała. Choć z drugiej strony dzisiejszy awans któremuś z zespołów może dodać skrzydeł, tylko pytanie, czy aż na tyle, żeby wygrać 3 mecze?
Edyta

Post autor: Edyta »

To jest aż irytujące nawet dla bezstronnego obserwatora, jak Schoeps w każdym meczu przechodzi nagle od trybu robota do totalnej dętki.
Jak Zibi potrafi go zastapić to wychodzą obronną ręką, jak nie to....
Awatar użytkownika
tomasol

Post autor: tomasol »

I jak tu w ogóle oceniać Resovię ??? Od całkowitej dominacji na boisku doszła do tego, że jej gra całkowicie się posypała, ale to chyba "głowa". Zdaje się, że widmo porażki zaczyna ich paraliżować.
Awatar użytkownika
Mate
Kontakt:

Post autor: Mate »

Czy coś niesamowitego?? Chyba nie, jeżeli w walce o wejście do "4" gra Mistrz Polski z w-cemistrzem.
,,Kiedyś... kiedyś przed laty, kiedy pisałem taką analizę dla Gazety Wyborczej napisało mi się: Co by było, gdyby nie było Piotra Gruszki? Otóż trzeba byłoby go wymyślić!" - Zdzisław Ambroziak

Rozmowa z dr. Fabio Rizollini'm xD
Awatar użytkownika
Nagor
Kontakt:

Post autor: Nagor »

Resovia przegrała mecz. Zawsze uważałem ją za drużynę, która jak ma jakiekolwiek szanse na porażkę to przegrywa. Chyba nie trzeba przypominać żłobina. Dobrowolski chyba dalej sercem i duchem w bełtowie. Tym samym skra melduje się w finale, ale ciekawa liga :|
Czy coś niesamowitego?? Chyba nie, jeżeli w walce o wejście do "4" gra Mistrz Polski z w-cemistrzem.
Przy czym przebieg zdarzeń niczym nie różni się od baraży.
Ostatnio zmieniony 4 mar 2013, o 20:19 przez Nagor, łącznie zmieniany 1 raz.
sb.slav

Post autor: sb.slav »

Stawiałem na Skrę przed tym meczem i podtrzymuję swój typ. Ch*j z tego, że Niemiec gra dobrze dwa sety? Może trzeba go wpuszczać na dwa ostatnie, a od początku grać Bartmanem? Wolę Atanasijevića, niech i się rozkręca długo, ale przynajmniej w najważniejszych momentach.

Upokarzająca gar o piąte miejsce czeka jednego z zeszłorocznych finalistów, to będzie Resovia :x
Nie bądź burakiem, nie przenoś kibolskich zwyczajów na hale. Kibicować można kulturalnie, bądź fair-nie gwiżdż na przeciwników twojej drużyny.
"Resovia jest naszym ZENITEM" - @Idz
"Resovia jest naszą Barceloną(FCB)" - WD-40
arbas

Post autor: arbas »

Shoeps w Tie-Breaku nic nie skończył na razie...
ODPOWIEDZ

Wróć do „PlusLiga”