Ja tam moc widziałem w większości ataków zbliżonej do tej Możdżonka. Uderzył w siatkę, kilka zabójczych plasów wykonał w ataku, a raz na ruski rok to i Możdżonkowi mocny atak wyjdzie.Pawel_RZ pisze:Czytajcie ze zrozumieniem. Nie chodzi o skuteczność a o siłę z jaką atakuje piłkę. Ja też to zauważyłem, przedtem to były takie plucie a teraz widać moc w uderzeniu.
II runda play off
Re: II runda play off
-
- Moderator
O. Przeoczyłem ten post.OlaMleko pisze:Pokazywanie plecow trenerowi, gdy ten do ciebie mówi... miło.
Skoro zachowanie Martino było "miłe", to jak nazwiesz zachowanie, gdy najbardziej doświadczony zawodnik grając najgorzej w drużynie w trudnym momencie spotkania ochrzania młodszego kolegę, gdy cała siatkarska Europa patrzy?
"Widać, że gra dno tabeli" - W.Drzyzga o meczu MKS Będzin - Asseco Resovia Rzeszów
-
Na 100% to raczej nie, z tego co się orientuje dzisiaj jest kolejny meczmaciek77 pisze:no tak... ale ja nadal mam niedosyt bo Reske stać jeszcze na lepszą grę... może w finale zagrają na 100% bo forma widać idzie w górę
Delecta ma poważny problem, jeśli Antiga nie zagra na swoim maksymalnym poziomie, jeśli cały zespół nie wzmocni znacząco zagrywki, nie dadzą rady Resovii.
A Resovia ? Wg. mnie wystarczy, że zagra swoje, nie musi jeszcze pokazywać 100% możliwości (chociaż najwyższa pora pokazać coś ładnego, nie tylko skutecznego).
Co do wczorajszego meczu to bardzo dziwiony jestem nagrodą dla Lotmana, nie zagrał źle ale niczym specjalnym się nie wyróżnił. Cały zespół Resovii (może poza nieco słabszym Kosokiem) zagrali przyzwoicie by nie powiedzieć dobrze. Jeśli już kogoś nagrodzić to wiecznie niedocenianego i krytykowanego Tichacka, zagrał więcej niż poprawnie.
Bezowy pisze: I nie wiem czy tylko mi się wydaje, że Kosa ma wreszcie powera w ataku? Popracował nad tym, czy też może do końca wyleczona kontuzja, albo raczej wywietrzała już z głowy? A może tak mi się tylko wydaje...
Nie porównywałem Kosoka do Możdżonka (ani do kogokolwiek innego) tylko do Kosy np z przed pół roku. Odniosłem wrażenie, że wzmocnił siłę ataku (również po meczach w Bydgoszczy) i wrażenie owo podkreśliłem - "może mi się wydaje". Jedna osoba się ze mnę zgodziła, jedna nie, a jedna w ogóle nie zrozumiała. Cóż... tak to już jest z wrażeniamiStreeter pisze:Ja tam moc widziałem w większości ataków zbliżonej do tej Możdżonka. Uderzył w siatkę, kilka zabójczych plasów wykonał w ataku, a raz na ruski rok to i Możdżonkowi mocny atak wyjdzie.Pawel_RZ pisze:Czytajcie ze zrozumieniem. Nie chodzi o skuteczność a o siłę z jaką atakuje piłkę. Ja też to zauważyłem, przedtem to były takie plucie a teraz widać moc w uderzeniu.
Tichacek był raczej przeceniany i krytykowany bo sobie swoją gra zapracował. Nie spełniał pokładanych w nim nadziei. Zdarzały mu się mecze dobre lub bardzo dobre, a później dwa spotkania piach. Teraz zagrał TRZY MECZE Z RZĘDU naprawdę świetnie i faktycznie wypadałoby to jakoś nagrodzić. Hmyyy... no nie wiem, może by tak KK poskandował ( słownik nie zna takiego wyrażenia) dzisiaj jego nazwisko? Może go to dodatkowo zmobilizuje? Jeżeli dziś zagra czwarty raz z rzędu co najmniej dobrze, to z krytyka stanę się zwolennikiem przedłużenia kontraktu.Przemyslaw pisze:Jeśli już kogoś nagrodzić to wiecznie niedocenianego i krytykowanego Tichacka, zagrał więcej niż poprawnie.
"Blokowanie dostępu do internetu, to jak przybijanie kisielu do ściany." - Zbigniew Boniek
Sędziowie przeciwko Delekcie, oświetlenie też przeciwko Delekcie....
Ale cyrk na Podpromiu... Takiego czegoś jeszcze nie widziałam.
Chyba specjalne działanie Rzeszowamikser pisze:Sędziowie przeciwko Delekcie, oświetlenie też przeciwko Delekcie....
Rafał Osiński : Bydgoszczanin z krwi i kości-fan Chemika/Delecty,Pałacu,Zawiszy,Polonii,Artego
Przyjaźń Rzeszowian z Jastrzębianami owocuje. Na oświetlenie się pozamieniali
Może żarówki ten sam elektryk wkręcał
Spisek!! Rafik - niektóre awarie są nie z winy człowieka/klubu Jakby taka sytuacja wynikła w Bydgoszczy też byś taki zbulwersowany był? Pewnie nie:)
Spisek!! Rafik - niektóre awarie są nie z winy człowieka/klubu Jakby taka sytuacja wynikła w Bydgoszczy też byś taki zbulwersowany był? Pewnie nie:)
Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, o 18:35 przez mikser, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurcze,
Niczym Super Bowl w tym roku:)
Niczym Super Bowl w tym roku:)
Ale przyznać trzeba, że nastrojowo się zrobiło Szkoda, że Polsat nie chciał zostać z transmisją na hali...
powinno sie skonczyc jak w skokach 18-22 czyli 2-2 w meczach
słupek...wałek...Rejtan....repra...depra...
Ale cyrk sie zrobił, będą jaja jak to coś poważniejszego...
- adi_tiger
- Kontakt:
a Wy się śmiejecie z JW. Elektryka to poważna sprawa jak widać.
Była niedawno akcja z gaszeniem światła - niby dla Ziemi - Rzeszów z opóźnieniem się przyłączył? Hala dostosowuje się do siatkarzy swoich - odpala po czasie
Przynajmniej Delecta będzie miała na co zwalić ewentualną porażke w 1 secie
tak naprawdę to jakby miało to być na czyjąś korzyść to dla Delecty, w końcu Lotman na zagrywce zdobył asa
Hm, za światło odpowiada PGE....ale nic nie sugeruję.
Korzyści nie będzie dla żadnej z drużyn, wybiją się z rytmu.
Aż by się przydał dziś Mazur jako komentator. Na pewno by to genialnie podsumował
Raczej Tauron...mikser pisze:Hm, za światło odpowiada PGE....ale nic nie sugeruję.
macie też opóźnienie obrazu w stosunku do głosu?
u mnie wszystko w porządkukoloss pisze:macie też opóźnienie obrazu w stosunku do głosu?
- radomiaczek
u mnie też działa idealnie
-
Rafik nie kompromituj się, fakt 4 odbicia były, ale aut (chyba wzięli chelenge i zmienili decyzje?- chyba wtedy światło nawaliło), wczoraj nie było widać twoich postów.
Na szczęście Delecta tego seta wygrała, więc sędziowie seta nie wydrukowali (odpada argument w razie przegranej).
Oby już ze światłem nic się nie działo, wracamy na mecz.
Na szczęście Delecta tego seta wygrała, więc sędziowie seta nie wydrukowali (odpada argument w razie przegranej).
U mnie 1:0 dla Bydzikoloss pisze:macie też opóźnienie obrazu w stosunku do głosu?
Konsekwentna gra Delecty. Dziś w pierwszym secie Resovia grała moim zdaniem dużo lepiej niż wczoraj..trochę szczęśliwych akcji na korzyść bydgoszczan ale mimo wszystko chyba trochę mocniej się skupili. Dobra gra Dębca w przyjęciu.
Edit: i przyjęcie siadło..
Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, o 19:05 przez dodonek, łącznie zmieniany 1 raz.
Zakładam zegarek..
Właśnie tego autu nie wzięli! Był punkt dla Resovii a Delekta nie wzięła bo juz nie miała challengu a sędziowie dali punkt Resovii - sami komentatorzy o tym mówili,ze tam był aut po ataku Resovii.Mateusz1993 pisze:Rafik nie kompromituj się, fakt 4 odbicia były, ale aut (chyba wzięli chelenge i zmienili decyzje?- chyba wtedy światło nawaliło), wczoraj nie było widać twoich postów.
Rafał Osiński : Bydgoszczanin z krwi i kości-fan Chemika/Delecty,Pałacu,Zawiszy,Polonii,Artego
- radomiaczek
Tak czy siak set dla Bydgoszczy więc dyskusja nie ma sensu