Sezon 2016/2017 - pozostałe mecze o nic
- Indyk AZS Ol
Re: Sezon 2016/2017 - pozostałe mecze o nic
Ale Częstochowa dostaje solidne lanie w 3 secie. Cały mecz bardzo słaby AZSu
cyt.: "Tak mają wojownicy?" - Ireneusz Mazur
cyt.: "Jak nie idzie nożem to się wyjmuje topór, a jak toporem nie pójdzie to? ". - Adam Romański o Karlitzku w meczu KGHM Cuprum Lubin - Indykpol AZS Olsztyn - 9 grudnia 2023 roku.
cyt.: "Jak nie idzie nożem to się wyjmuje topór, a jak toporem nie pójdzie to? ". - Adam Romański o Karlitzku w meczu KGHM Cuprum Lubin - Indykpol AZS Olsztyn - 9 grudnia 2023 roku.
A kiedyś Bosek mówił że prędzej AZS spadnie do drugiej ligi niż Kędzierzyn zdobędzie kolejne złoto.
Gratulacje dla Zawiercian.Niech się cieszą wygraną.Może cześć z nich zagra w PLS.
Gratulacje dla Zawiercian.Niech się cieszą wygraną.Może cześć z nich zagra w PLS.
- Indyk AZS Ol
Żuk, Maciończyk, Popik, Kaczorowski jak najbardziejkuchcik77 pisze:A kiedyś Bosek mówił że prędzej AZS spadnie do drugiej ligi niż Kędzierzyn zdobędzie kolejne złoto.
cyt.: "Tak mają wojownicy?" - Ireneusz Mazur
-
Witam Warte w PlusLidze! Skończona epoka Pakosza i Boska. W końcu....oby.
Ostatnio zmieniony 7 maja 2017, o 18:03 przez marcia1013, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkie gratulacje dla Zawiercia!
I zagadka dla super duetu: co można spier..ić w I lidze?
Wielkie gratulacje dla Warty. Warto jeszcze podkreślić, że drużyna ma zdolnego i mądrego trenera - Dominika Kwapisiewicza. Facet przyszedł do klubu 2,5 roku temu i dzisiejszy wynik to także w dużej mierze jego zasługa
W ekstraklasie:
2000/2001 - 6 miejsce
2001/2002 - 6 miejsce
2000/2001 - 6 miejsce
2001/2002 - 6 miejsce
-
Brawo dla Zawiercia
Może Norwid zostanie w I lidze i będą derby Częstochowy
Historia (siatkówki) kołem się toczy. AZS Częstochowa w I lidze. Pamiętam święte wojny toczone między Częstochową a Kędzierzynem. I tak po prostu, żal mi Częstochowy. Nie żal mi pyszałkowatych Boska czy Pakosza, ale klubu jako takiego. A dla Zawiercia gratulacje.
Jak zobaczę ten spadek to dopiero w niego uwierzę. Coś mi się wydaje, że to jeszcze nie koniec tych baraży.
Z taką grą to Częstochowa będzie miała problemy w I lidze. Zawiercie bez wielkich nazwisk, ale fajnie się ich ogląda.
No one likes us, we don't care!
-
Spaść do II ligi ?:Dmikser pisze:Wielkie gratulacje dla Zawiercia!
Boli serce...Bardzo, bardzo...Wspominałem z ojcem, oglądając dzisiejszy blamaż i podsumowanie efektu "wytężonego wysiłku" parszywego dueciku P&B (Pb to symbol olowiu - pierwsze litery nazwisk decydentów AZSu też P B - można tak w przenośni powiedzieć że obaj byli ołowianą kulą u nogi AZSu) mecze w sezonie 2008/09 LM na których kibicowaliśmy, gdzie jako rzekome ogórki zginaliśmy kolana wielkiej Piacenzy, pokonując ją u nich i gromiąc ją w Hali Polonia a potem walczyliśmy z gwiazdozbiorem Trentino jak rowny z równym, ten doping...potem wygraną w Challenge Cup, który poniewierał się swego czasu po kątach w kartonach w nowej hali...Spotkałem dziś trenera Gościniaka, i też widać było frasunek na jego twarzy...Ale doszliśmy do wspólnego wniosku - jeśli dzięki temu AZS ma powstać jak feniks z popiołów, to przyjmiemy fakt AZSu w 1 lidze jako pozytyw - o ile pijawki 3 się odessają od klubu...Wynik ostatniego seta dziś mówi sam za siebie, wystawiając świadectwo nieudacznikom trzem...
Propozycja dla P&B&B : napiszcie książkę p.t. : "w pięć lat na dnie - czyli jak zeszmacić utytułowany klub z 30-letnimi tradycjami, w ekstraklasie siatkarskiejwychowawcę multum reprezentantów"
Niestety jak Wy mam wrażenie że Gołaszewski zrobi AZSowi krzywdę, nie krzywdząc go spadkiem do 1 ligi...
Propozycja dla P&B&B : napiszcie książkę p.t. : "w pięć lat na dnie - czyli jak zeszmacić utytułowany klub z 30-letnimi tradycjami, w ekstraklasie siatkarskiejwychowawcę multum reprezentantów"
Niestety jak Wy mam wrażenie że Gołaszewski zrobi AZSowi krzywdę, nie krzywdząc go spadkiem do 1 ligi...
Kiedyś wrócimy tam, gdzie nasze miejsce...
Ja podobnie, poczekam na oficjalne potwierdzenie itp.Michal5 pisze:Jak zobaczę ten spadek to dopiero w niego uwierzę. Coś mi się wydaje, że to jeszcze nie koniec tych baraży.
Jak można tak założony klub w taki krótkim czasie rozpierdol*ć? W głowie się nie mieści, że klub który wychował tylu reprezentantów Polski jest w tak fatalnym stanie.
No to byłaby już prawdziwa przesada. Ta rywalizacja pokazała nam że Częstochowa sportowo jest na poziomie dołu tabeli I ligi. Naprawdę dla tak mizernej drużyny nie ma miejsca w +lidze.aezakmi pisze:Ja podobnie, poczekam na oficjalne potwierdzenie itp.Michal5 pisze:Jak zobaczę ten spadek to dopiero w niego uwierzę. Coś mi się wydaje, że to jeszcze nie koniec tych baraży.
No one likes us, we don't care!
Coś tam Such dołożyłElgarten pisze:Wielkie gratulacje dla Warty. Warto jeszcze podkreślić, że drużyna ma zdolnego i mądrego trenera - Dominika Kwapisiewicza. Facet przyszedł do klubu 2,5 roku temu i dzisiejszy wynik to także w dużej mierze jego zasługa
Niech się sępy z polsatu udławią. Wróg publiczny polskiej siatkówki: polsat
Łańcuch pęka tam, gdzie jest najsłabsze ogniwo
Ostatnie sekundy są najważniejsze
Łańcuch pęka tam, gdzie jest najsłabsze ogniwo
Ostatnie sekundy są najważniejsze
Myslę ze Bakiewicz będzie wolny.Kto go wezmie Resovia czy Skra.
Miejmy nadzieje, że nikt tej karykatury trenera nie zatrudni. Może z mopem po Podpromiu biegać co najwyżej
Nie mam pojęcia jakim trenerem jest Bąkiewicz, ale widzę forumową tendencją jest pisanie naprawdę głupich komentarzy pod adresem bardzo zasłużonych dla naszej siatkówki postaci.
pelna zgoda.StanLee pisze:Nie mam pojęcia jakim trenerem jest Bąkiewicz, ale widzę forumową tendencją jest pisanie naprawdę głupich komentarzy pod adresem bardzo zasłużonych dla naszej siatkówki postaci.
Telewizyjny oglądacz.
Pewnie brak kontaktu z grą na żywo powoduje moje zdziwienie , gdy co innego widzę w czasie meczu w tv , a co innego czytam na tym forum
Pewnie brak kontaktu z grą na żywo powoduje moje zdziwienie , gdy co innego widzę w czasie meczu w tv , a co innego czytam na tym forum
No tak, to przecież wspaniały trener, wygrał z 10 meczów na 50, spadł z ligi jako pierwszy od lat przegrywając baraż (jak oglądam siatkówkę od 2006 roku to nie pamiętam, by komuś się to udało), to wszystko z pewnością przez złośliwość zawodników, którzy uwzięli się na wspaniałego trenera Bąkiewicza. Niestety, ale Bąkiewicz zawodnik a Bąkiewicz trener z punktu widzenia sportowego to dwie różne osoby. Boska też trzeba chwalić, że zrujnował zasłużony klub, bo kiedyś był wspaniałym zawodnikiem?StanLee pisze:Nie mam pojęcia jakim trenerem jest Bąkiewicz, ale widzę forumową tendencją jest pisanie naprawdę głupich komentarzy pod adresem bardzo zasłużonych dla naszej siatkówki postaci.
Joker Piła spadł z ligi po porażce w barażach z Chemikiem Bydgoszcz w 2006 roku. Ale nie pamietam kto był ich treneremCamillo Marcotti pisze:przegrywając baraż (jak oglądam siatkówkę od 2006 roku to nie pamiętam, by komuś się to udało)
(Ch)
Historia klubu, historią miasta.
Historia klubu, historią miasta.
A ja myślę że nic nie stoi na przeszkodzie zrobić 17 drużyn w lidze .
Raz mówią że winna tzw. góra, raz że trener, a raz że zawodnicy. Cały klub dał plamę i zwalanie winy na początkującego trenera jest co najmniej niepoważne.
Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
A mamy pisać peany na temat tego jakie wyniki osiąga z AZS-em? Jak wygląda ich gra? I najważniejsze, co ma kariera zawodnicza do trenerki? Dla mnie nawet Giba dajmy na to trenujący jakiś brazylijsku klub i spuszczający go na dno będzie słabym trenerem. Podobnie Bąkiewicz. Chwała mu za ME 2009, chwała za walkę z problemami z krążeniem w dłoniach, ale ostatnie lata kariery to pucowanie ławki w Bełchatowie i tyle. A że dał się omotać Boskowi w jego nomen omen boskim planie co do klubu spod Jasnej Góry pokazuje jedynie naiwność Michała. Wszyscy już widzieli powolny upadek tego zasłużonego klubu i nie zawaham się użyć sformułowania, że Bąkiewicz dołożyć coś od siebie, abyśmy częstochowian w przyszłym roku w lidze z plusem nie widzieli.StanLee pisze:Nie mam pojęcia jakim trenerem jest Bąkiewicz, ale widzę forumową tendencją jest pisanie naprawdę głupich komentarzy pod adresem bardzo zasłużonych dla naszej siatkówki postaci.
Kłamca.
Która druzyna nie spełni nowych warunkow licencyjnych,ktore wkrótce zostaną przedstawione. Kiece,Bedzin ,czy Bielsko.
Nikt tego nie podważa, chodziło o Twój tekst o chodzeniu z mopem.Camillo Marcotti pisze:No tak, to przecież wspaniały trener, wygrał z 10 meczów na 50, spadł z ligi jako pierwszy od lat przegrywając baraż (jak oglądam siatkówkę od 2006 roku to nie pamiętam, by komuś się to udało), to wszystko z pewnością przez złośliwość zawodników, którzy uwzięli się na wspaniałego trenera Bąkiewicza. Niestety, ale Bąkiewicz zawodnik a Bąkiewicz trener z punktu widzenia sportowego to dwie różne osoby. Boska też trzeba chwalić, że zrujnował zasłużony klub, bo kiedyś był wspaniałym zawodnikiem?StanLee pisze:Nie mam pojęcia jakim trenerem jest Bąkiewicz, ale widzę forumową tendencją jest pisanie naprawdę głupich komentarzy pod adresem bardzo zasłużonych dla naszej siatkówki postaci.
Czy ktoś może zacytować regulamin w kwestii spadku w tym roku? Czy on stanowi zero-jedynkowo, czy "furtkowo"?
[URL=https://matchnow.info]Prime Сasual Dating[/URL]
Ale w sumie jak ocenić warsztat Bąkiewicza, skoro odkąd jest trenerem dostaje albo beznadziejny albo bardzo słaby skład ? Co miał zrobić w tym sezonie nie mając w zespole (poza Szymurą) chyba ani jednego gracza prezentującego poziom choćby dołu tabeli Plusligi ?