Nie śmieszkujcie. Robią to dla tego 1000 kibiców co chodzi na mecze, to wcale nie tak mało! A Wy tylko dogryzacie... shame on youmadlark pisze:zapomniał dodać prawdziwych kibicówJacekAZS pisze:Dzisiejszy wywiad w Plusliga.pl dotyczący PlusLigi.
Ryszard Bosek:
,,Nie można jednak zapominać, że wszystko co robimy, robimy dla kibiców.''
wg obecnych standardów: nie dotyczy kibiców zewnętrznych
AZS Częstochowa
Re: AZS Częstochowa
[URL=https://matchnow.info]Prime Сasual Dating[/URL]
Fragment artykułu z konkurencyjnego portalu dotyczącego meczu AZSu z Treflem Gdańsk:
,,Mecz cieszył się znikomym zainteresowaniem kibiców. Na trybunach blisko 7-tysięcznej hali zjawiło się około 300 fanów, choć oficjalny protokół meczu będzie wskazywał dużo większą frekwencję.''
,,Mecz cieszył się znikomym zainteresowaniem kibiców. Na trybunach blisko 7-tysięcznej hali zjawiło się około 300 fanów, choć oficjalny protokół meczu będzie wskazywał dużo większą frekwencję.''
Bo najważniejsze jest kto liczy głosy (osoby)
Fragment artykułu z konkurencyjnego portalu po meczu AZSu z Gdańskiem. Mówi pseudo trener Bąkiewicz:
,,Myślę, że w naszej sytuacji sztuką jest robić swoje i zachować profesjonalizm. Nie jesteśmy w komfortowej sytuacji. Mamy końcówkę sezonu, musimy zebrać wszystkie siły, żeby zrobić swoje i zakończyć sezon pozytywnym akcentem."
Ten trenerzyna mówi o profesjonaliźmie i o zakończeniu sezonu pozytywnym akcentem.
,,Myślę, że w naszej sytuacji sztuką jest robić swoje i zachować profesjonalizm. Nie jesteśmy w komfortowej sytuacji. Mamy końcówkę sezonu, musimy zebrać wszystkie siły, żeby zrobić swoje i zakończyć sezon pozytywnym akcentem."
Ten trenerzyna mówi o profesjonaliźmie i o zakończeniu sezonu pozytywnym akcentem.
-
Ciekawe jakie zmiany personalne na nastepny sezon , pytanie tez w ktorej lidze, ale Łuczniczka jezeli nie okaze sie mocniejsza strace caly szacunek, ktorego niewiele pozostalo.
No co, wygrają seta i będzie git!!JacekAZS pisze:Fragment artykułu z konkurencyjnego portalu po meczu AZSu z Gdańskiem. Mówi pseudo trener Bąkiewicz:
Źle pisać o "wielkiej drużynie z twierrdzą" to nienada,
Mam nadzieję, że dziś niejaki AZS Częstochowa rozpoczyna ostateczny marsz w stronę I ligi. Dziwię się tylko, że tą żenadę przedłużają jeszcze do 3 wygranych spotkań.
TAKI mecz i nie ma studia? Skandal
Niech się sępy z polsatu udławią. Wróg publiczny polskiej siatkówki: polsat
Łańcuch pęka tam, gdzie jest najsłabsze ogniwo
Ostatnie sekundy są najważniejsze
Zatem na prośbę wielu kibiców AZS-u, trzymamy kciuki za Zawiercieksjw90 pisze:Mam nadzieję, że dziś niejaki AZS Częstochowa rozpoczyna ostateczny marsz w stronę I ligi.
A to już pewnie na prośbę Boskiegoksjw90 pisze:. Dziwię się tylko, że tą żenadę przedłużają jeszcze do 3 wygranych spotkań.
"Blokowanie dostępu do internetu, to jak przybijanie kisielu do ściany." - Zbigniew Boniek
Dzisiaj to prawdziwe święto siatkarskie Prawdziwy play-off do 3 wygranych ,a nie śmieszny finał do 2 wygranych setów
Coś czuję, że dzisiaj oglądalność tego meczu może oscylować w granicach oglądalności tych finałowych
-
Tez tak uwazam! Dobre 75% za Zawierciem?mikser pisze:Coś czuję, że dzisiaj oglądalność tego meczu może oscylować w granicach oglądalności tych finałowych
Czy jest osoba w polskiej siatkówce ciesząca się większym negatywnym odbiorem wśród kibiców niż Boski?
Nawet więcej.
Dziś kibiców na trybunach tyle, co na Czewie przez cały rok!
O,nawet skład sędziowski ładnie nawiązuje do drużyn...Sokół i Gołąbek. Zawiercie i Czewa.
Dziś kibiców na trybunach tyle, co na Czewie przez cały rok!
O,nawet skład sędziowski ładnie nawiązuje do drużyn...Sokół i Gołąbek. Zawiercie i Czewa.
Jednak nie Kurek tylko Conte do AZS Cz
A do Zawiercia Tyler Sander.
Pakosz?madlark pisze:Czy jest osoba w polskiej siatkówce ciesząca się większym negatywnym odbiorem wśród kibiców niż Boski?
Conte ojciec spojrzał w oczy Boskowi i tym samym Conte syn wylądował w Czewie.Sprzątaczka świadkiem!madlark pisze:Jednak nie Kurek tylko Conte do AZS Cz
Podobno na 3 lata.mikser pisze:Conte ojciec spojrzał w oczy Boskowi i tym samym Conte syn wylądował w Czewie.Sprzątaczka świadkiem!madlark pisze:Jednak nie Kurek tylko Conte do AZS Cz
ojej, ojej.
W tym sezonie nie oglądałem Częstochowy, teraz już wiem dlaczego
W tym sezonie nie oglądałem Częstochowy, teraz już wiem dlaczego
Stroje praktycznie takie same. Ktoś to organizuje? Bo to trochę amatorka.
"Blokowanie dostępu do internetu, to jak przybijanie kisielu do ściany." - Zbigniew Boniek
Po prostu biała flagaBezowy pisze:Stroje praktycznie takie same. Ktoś to organizuje? Bo to trochę amatorka.
jak to powiedział Leon Bartman. PLANKTON siatkówki. Czewa w obecnym stanie miałaby problem w 1 lidze o górną część tabeli....
Podobno Facundo podczas rozdawania autografów nieświadomie podpisał 5-letni kontrakt z AZS Bosek, prawda to?
Bosek takie rzeczy załatwia ustnie, więc...Camillo Marcotti pisze:Podobno Facundo podczas rozdawania autografów nieświadomie podpisał 5-letni kontrakt z AZS Bosek, prawda to?
Pa ram pam tssssssCamillo Marcotti pisze:Podobno Facundo podczas rozdawania autografów nieświadomie podpisał 5-letni kontrakt z AZS Bosek, prawda to?
[URL=https://matchnow.info]Prime Сasual Dating[/URL]
Tylko Bosek nie żałuje ze play-out nie odbywa sie w formule meczu o Mistrza bo w rewanżu może Zawiercie dwa sety ugrałoby i Czewa spadłaby a tak ...
Dziennikarz radia Katowice w trakcie transmisji powiedział, że według działaczy AZSu nie powinno być baraży, bo Zawiercie nie spełnia wymogów licencyjnych. Żałośni są.
15.03.87 - 7.05.17 30 lat w elicie.
To już nie są działacze tylko "biznesmeni" nastawieni na zysk. Ten klub to patologia. Menadżer, dyrektor,właściciel akcji klubu wypompowuje pieniądze z klubu bez żadnej kontroli. Pieniądze miasta, nasze pieniądze. Apeluję do władz miasta jeśli dajemy kasę to trzeba to kontrolować chociażby w formie udziałów w klubie i miejsca w radzie nadzorczej. To dotyczy nie tylko AZS. Teraz proste pytanie którzy zawodnicy AZS są pod opieką menadżerską pana Ryszarda i jakie mają kontrakty w porównaniu do innych zawodników w +L. Może AZS się utrzyma ale czy coś się zmieni ? Chyba nie.
- Noworoczny
O władzach miasta już tu wklejałem linkę.
#muremzaheynenem
Odpowiadam tylko za to, co napisałem, a nie za to, co sobie pomyślałeś, czytając.
Odpowiadam tylko za to, co napisałem, a nie za to, co sobie pomyślałeś, czytając.