Finałowy turniej mistrzów grup II Ligi Kielce '09
Re: Finałowy turniej MISTRZÓW grup II Ligi Kielce '09
Ślepsk Augustów - Fart Kielce 3-1 (22:25, 27:25, 25:23, 25:12)
Niektórzy zbyt szybko zaczęli się cieszyć
Gratulacje Ślepsk, powodzenia w I lidze!
Niektórzy zbyt szybko zaczęli się cieszyć
Gratulacje Ślepsk, powodzenia w I lidze!
Gratulacje dla Ślepska i Farta!
Szkoda, że Syców nie dał rady, bo wcale nie był najgorszy tak jak wskazuje tabela, wszystkie pojedynki zacięte, mimo wszystko mam nadzieje, że Syców i tak w nastepnym sezonie zagra o pkt z Fartem i Ślepskiem w I lidze
pozdr
Szkoda, że Syców nie dał rady, bo wcale nie był najgorszy tak jak wskazuje tabela, wszystkie pojedynki zacięte, mimo wszystko mam nadzieje, że Syców i tak w nastepnym sezonie zagra o pkt z Fartem i Ślepskiem w I lidze
pozdr
Przecież Joker wywalczył awans i Ślepsk, a nie Fart. Gratulacje dla zwycięzców. Pozdrawiam.mks-sycow pisze:Gratulacje dla Ślepska i Farta!
Szacunek dla przeciwników i ich kibiców.
sorry, za błąd
co innego miałem na mysli, a co innego napisałem
co innego miałem na mysli, a co innego napisałem
Kto awansowal???
Ślepsk albo/i Piła nie wiem ile awansuje ale chyba 2.
Tylko Orzeł MKS!Tylko Orzeł MKS!
http://www.torchlight.org.pl
http://s7.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=218024
http://www.torchlight.org.pl
http://s7.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=218024
Awansował Ślepsk Augustów i Joker Piła.
Rosiek Syców i Fart Kielce zagrają z Gwardia Wrocław i MCKiS Jaworzno
Zasady turnieju będą identyczne.
Rosiek Syców i Fart Kielce zagrają z Gwardia Wrocław i MCKiS Jaworzno
Zasady turnieju będą identyczne.
Augustów zagrał chyba mecz życia, a Fartowi zabrakło farta w końcówce II seta a potem już było tylko gorzej... Fart właściwie wczoraj, wygrywając z Sycowem dopiero w tiebreaku, sam sobie skomplikował sytuację. I dziś zabrakło prawdopodobnie tego seta... Szkoda, ale jeszcze powalczymy
- saalvador1921
miki1990 pisze:3:2 Dla FARTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jest I LIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mów hop, zanim nie przeskoczysz
Gratulacje dla Ślepska ! Czekajcie na nas w 1 lidze
http://www.Czarni.Radom.pl
2011/2012 - II liga --> 2012/2013 - I liga --> 2013/2014 - Plus Liga
"Za dziesięć długich lat, za drugiej ligi smak. Czekaliśmy już tyle lat, WKS-ie nadszedł czas!"
2011/2012 - II liga --> 2012/2013 - I liga --> 2013/2014 - Plus Liga
"Za dziesięć długich lat, za drugiej ligi smak. Czekaliśmy już tyle lat, WKS-ie nadszedł czas!"
Fart niestety przegrał 3:1 z Augustowem i to Joker i Ślepsk weszli do I ligi. Fart jest zmuszony wejść w Jaworznie. Do boju!!
miki1990 wrote:
3:2 Dla FARTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jest I LIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liga jest przyjacielu ale nie jeszcze PIERWSZA z tego co widac.
Cierpliwosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3:2 Dla FARTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jest I LIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liga jest przyjacielu ale nie jeszcze PIERWSZA z tego co widac.
Cierpliwosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OK! Gratulacje od tego, który od początku ligi wierzył w Wasze umiejętności!
widzę, ze widziałeś sporo meczy Ślepska skoro tak mówisz. Ale niestety nie mogę się z tobą zgodzić, bo nie był to najlepszy mecz w ich wykonaniu, daleko nie trzeba szukać..wczoraj z Piłą, mimo przegranej, zagrali dużo lepiej, choć też nie maxa.eve pisze:Augustów zagrał chyba mecz życia
....miki1990 pisze:3:2 Dla FARTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jest I LIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jednak...eve pisze:Świetny mecz Fart-Joker ! Wydaje się, że te dwie drużyny zdecydowanie odstają poziomem od dwóch pozostałych. Wspaniałe obrony, bloki i ataki. Myślę, że nikt im nie powinien zagrozić w drodze do awansu.
no i widzimy dwie klasy różnicy..Ci kibice, którzy obejrzeli obydwa spotkania szybko się przekonali, że to właśnie w tym drugim zmierzyły się dwie najlepsze zespoły turnieju. W każdym razie drugi mecz poziomem przewyższał pierwszy o dwie klasy.
Marcin Podwysocki na prezydenta!
jak fajnie jest być w I lidze
yfysk Ty mistrzu ciętej riposty
dzięki wszystkim za miłe słowa
Pozdrowienia do Piły
Czarni czekamy !!
yfysk Ty mistrzu ciętej riposty
dzięki wszystkim za miłe słowa
Pozdrowienia do Piły
Czarni czekamy !!
ZKS ŚLEPSK AUGUSTÓW
SEMPER FIDELIS 07
SEMPER FIDELIS 07
Literka Z, literka K, literka S jak ZKS! Cos pieknego, nie mam pytan hehe, pozdro dla ekipy wyjazdowej, dla "starszyzny" i Jokera Pila. Czarni czekamy! Pijem bawim sie!
ZKS ŚLEPSK AUGUSTÓW
"Mistrzu ciętej riposty" CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM , bo widzę, że masz z tym poważne problemy .Napisałam "chyba" dając właśnie sobie margines błędu co do oceny . W żadnym stwierdzeniu, które ripostujesz nie ma pewnika ! A przez to i riposta mniej cięta...
"W każdym razie drugi mecz poziomem przewyższał pierwszy o dwie klasy." Przewyższał, i tego nic nie zmieni. Tak było w piątek i nie ma się co burzyć.
Pozdrawiam i gratuluję awansu
"W każdym razie drugi mecz poziomem przewyższał pierwszy o dwie klasy." Przewyższał, i tego nic nie zmieni. Tak było w piątek i nie ma się co burzyć.
Pozdrawiam i gratuluję awansu
-
Hehe... No cóż wygrana drużyny z Podlasia. Faktycznie mało kto wierzył w takie wydarzenie po piątkowym spotkaniu Ślepska. Może i poziom emocjonalny meczy Fart-Joker był wysoki, ale ilość popełnionych błedów przez obie drużyny, powoduje, że co do sportowej jakości tego pojedynku miałbym wątpliwości. Znacznie lepszy był mecz Ślepsk-Joker w sobotę i gra rozpędzonego Ślepska w niedziele. Ślepsk w piątek zagrał najgorszy mecz w sezonie,a umiał go wygrać.
Słowo "ściana" prawdopodobnie na kilka dni pozostanie w głowach kibiców i graczy Farta.
Brawo Joker, Brawo Ślepsk...
Słowo "ściana" prawdopodobnie na kilka dni pozostanie w głowach kibiców i graczy Farta.
Brawo Joker, Brawo Ślepsk...
1.w tym jest pewnik.Ci kibice, którzy obejrzeli obydwa spotkania szybko się przekonali, że to właśnie w tym drugim zmierzyły się dwie najlepsze zespoły turnieju.
2. gdzie jest powiedziane, że trzeba ripostować na pewniki?
3. 'ripostami' chciałem odpowiedzieć na pochopne opinie..
4. pytanie: po czym PRZyPUSZCZAŁAŚ, że Ślepsk zagrał w niedziele mecz życia?
Zmuszony to może byc do gry w drugiej lidze. Jaworzno zdecydowanie poza zasięgiem wszystkich drużyn, Gwardia raczej też się zmobilizuje. No ale przecież za rok może się udać, nie ?BenBen pisze:Fart jest zmuszony wejść w Jaworznie. Do boju!!
Tymczasem gratulacje dla Ślepska i Jokera.
ps.
Podwys, avatar masz do góry nogami.
trzeba być cierpliwym..Jacek pisze:No ale przecież za rok może się udać, nie ?
No niestety i własna hala nie pomogła Fartowi, a lekceważony przez niektórych Ślepsk wygrał turniej i po raz kolejny udowodnił że gr. 3 nie jest wcale słaba grupą!!! Ja gratuluję zawodnikom i trenerom ze Ślepska i Jokera i życzę utrzymania 1 ligi . Pozdrawiam
i tak niech zostanie...Jacek pisze:ps.
sulajmin gdzie jesteś ??!!
ZKS ŚLEPSK AUGUSTÓW
SEMPER FIDELIS 07
SEMPER FIDELIS 07
Coś chcesz tym udowodnić ? Zrobić na złość ?podwys pisze:i tak niech zostanie...Jacek pisze:ps.
miłość do Hajnowskiego klubu..
Robienie na złość?! broń Boże, to nie w mojej naturze.
Po za tym to chyba nie temat do tego typu wywodów
Robienie na złość?! broń Boże, to nie w mojej naturze.
Po za tym to chyba nie temat do tego typu wywodów
ZKS ŚLEPSK AUGUSTÓW
SEMPER FIDELIS 07
SEMPER FIDELIS 07
Z Sycowa grupka pijanych kibiców. Kieleccy kibice niby dużo..ale nie było ich słychać na tej dużej hali..nie licząc trąbek. Augustowscy przyjeżdżają tylko na niedziele.yfysk pisze:http://www.siatka.org/?kibic.aktualnosc ... tkie.35046
ludzie czy dramaturgia i wyrównany poziom równa się wysoki poziom? mecz był fajny, ale o 'dwie klasy' wyżej? :/
saalvador1921 pisze:A kibicowsko jak oba mecze?
A jak kibice z Piły? byli czy nie?
ktoś tam był z Piły, ale nie kibicowali za bardzo..wyglądali raczej jak juniorska drużyna Jokera.
Poziom meczu jest oceną subiektywną. Jeśli ktoś chce mieć dwa poziomy różnicy, to niech sobie ma i się cieszy. A nasze i tak na wierzchu.
Panie Jacku czy to akcja Białoruskiej Milicji z tym avatarem czy Pana znajomości?
ZKS ŚLEPSK AUGUSTÓW
SEMPER FIDELIS 07
SEMPER FIDELIS 07
Joker i Ślepsk słusznie awansowały według mnie.Pozdrawiam z Piły wszystkich kibiców Ślepska,Kielc i Sycewa.
Sycowa
ale dzięki, gratulujemy i również pozdrawiamy!
ale dzięki, gratulujemy i również pozdrawiamy!