Gimnazjada 09
Gimnazjada 09
Zna ktoś miejsce i czas w jakim odbędą się Mistrzostwa Polski gimnazjów. Piszcie kto wygrał dane województwo. W Łódzkim zwyciężyła Tomaszowska 7. Są to zawodnicy Wikinga Tomaszów Maz.
Zawsze jak najlepiej.
Re: Gimnazjada 09
Zna ktos moze terminy finałow Mazowsza???
I tak oto stwierdzam że kto ma Wlazłego nie ma już Mistrzostwa Polski...
kolego Mazowsze podobno jest 29-31 maja albo 30-1 czerwiec pozdrawiam
jakie drużyny będą na mazowszu wie już może ktoś ?
jakie drużyny będą na mazowszu wie już może ktoś ?
Zachodnio-pomorskie: Świnoujście ^^Pigulka pisze:(...)Piszcie kto wygrał dane województwo. (...)
Informacja o ostrzeżeniu jest wysyłana automatycznie - proszę na nią nie odpowiadać.
Wszelkie uwagi dotyczące forum proszę kierować na adres forum@siatka.org
Wszelkie uwagi dotyczące forum proszę kierować na adres forum@siatka.org
Wielkopolska - Piła
Panowie ja miałem finał gimnazjady rok temu (rok wczesniej poszedlem do szkoly) i tez w Olsztynie. I powiem wam ze takiego burdelu jaki na was szykują to świat nie widział. Bedziecie mieszkac w jednostkach wojskowych, jeść z jakiegos cateringu czasami na krawezniku, hale sa okropne, a spanie? razem z zolnierzami na zardzewialych lozkach ... powodzenia
-
- Kontakt:
finał zeszłorocznej gimnazjady odbył się w elblągu nie wiesz-nie wypowiadaj sie,proste.
nie siłą lecz rozumem
Rok temu finał Gimnazjady był w Elblągu co do organizacji to tragedia ;/ spaliśmy w jednostkach wojskowych każdy się domyśla jak jest w wojsku łóżka metalowe 12 łożek w pokoju;/ jedzenie też tragedia w jakiś plastikowych pojemnikach ;/ Hala niska ;/ To co tam było to jeden wieli żallllll w głowie się nie mieści że taka organizacja jest na Mistrzostwach Polski ;/
-
Jesli chodzi o hale to fakt szału nie bylo... Ale co sie dziwicie skoro jednoczesnie graly dwie dyscypilny chlopcow i dziewczyn (siatkowka i pilka reczna)
Chaber, z jednej strony masz racje. Ale z drugiej jeżeli ktoś podejmuje się organizacji tak dużego turnieju powinien zapewnić dla sportowców godne warunki. Mnie tam nie było ale wiem, że warunki były fatalne. Czekajmy na Olsztyn, posiadając nadzieje, że warunki będą o niebo lepsze .
Zawsze jak najlepiej.
-
A Mi coś się o uszy obiło z niejednego źródła że Finały MP Gimnazjów są w tym roku w Radomiu, ktoś może potwierdzić?oRkiSz pisze:Ogólnopolski Turniej w piłce siatkowej chłopców 12-14.06.2009 OLSZTYN
Tak gimnazjada w tym roku jest w Radomiu...
http://www.tv.master.pl/informacja.php?news=3937
O ile sie nie myle w Olsztyniue w tym roku jest licealiada
http://www.tv.master.pl/informacja.php?news=3937
O ile sie nie myle w Olsztyniue w tym roku jest licealiada
I tak oto stwierdzam że kto ma Wlazłego nie ma już Mistrzostwa Polski...
-
- Kontakt:
licealiada od 3 lat jest w Olsztynie, tak więc to nic nowego
nie siłą lecz rozumem
Ten link dotyczy koszykarekkevinpsb pisze: http://www.tv.master.pl/informacja.php?news=3937
Zawsze jak najlepiej.
-
No bo to ma być gimnazjada w sportach zespołowych a nie tylko w siatkówcePigulka pisze:Ten link dotyczy koszykarekkevinpsb pisze: http://www.tv.master.pl/informacja.php?news=3937
Może masz racje, więc z góry przepraszam W ubiegłym roku słyszałem tylko o piłce ręcznej i siatkówce
Zawsze jak najlepiej.
-
Wiem ze w zeszlym roku w Elblagu byla tez koszykowka ale tydzien wczesniej:P
Jakby co to informacje o tym Olsztynie wziąłem stąd: http://www.szs.pl/?go=kalendarz&id=152. Może rzeczywiście chodzi o rozgrywki Licealjady, bo na stronie nie jest wyraźnie napisane o jakie szkoły chodzi...
Czarni.
-
- Kontakt:
przepraszam za pomyłke, licealiada 2008 odbyła się w Szczytnie
nie siłą lecz rozumem
Bystrzak! Czyli Pigułka nam wszystko wyjaśniłPigulka pisze:Orkisz, tam jest napisane SPG- Szkół Ponad Gimnazjalnych
Czarni.
Ej, ej bo zacznie się bój niczym Iwańczyk z Woickim Dziękuje za słowa uznania xD
Zawsze jak najlepiej.
lubleskie: Kraśnik ;]
Małopolska - Gimnazjum 46 Kraków (Dobry Wynik)
W Łodzkim trener zespołu Wikinga i Gimnazjum nr. 7 z przyczyn zmian barw klubowych nie zabierze na finały 3 podstawowych zawodników ( przyjmujący, środkowy oraz wystawiacz) . Czy to jest zdrowe i racjonalne myślenie ? Jak sądzicie ?
Czyli, że co?? Trzech graczy z Wikinga zmieniło barwy na inne(Lechia czy coś innego??) i przez to trener(Migała lub Włosek) nie wziął ich do kadry?? Głupota. To tak, jakby Castellani nie powołał do kadry reprezentacyjnej zawodnika, bo wtedy gdy był trenerem Skry to ten zawodnik odszedł do innego klubu.
,,Kiedyś... kiedyś przed laty, kiedy pisałem taką analizę dla Gazety Wyborczej napisało mi się: Co by było, gdyby nie było Piotra Gruszki? Otóż trzeba byłoby go wymyślić!" - Zdzisław Ambroziak
Rozmowa z dr. Fabio Rizollini'm xD
A chociaż ten trener jest wf-istą w tym gimnazjum,że tak zadecydował??Bo u nas też jest podobna sytuacja, po prostu trener strzelił focha.
"Jeszcze się nie zdarzyło, żeby piłka do siatkówki kogoś zabiła."
H.Wagner
H.Wagner
opolskie kedzierzyn, malopolskie krakow
Tak. Teraz sprawdziłem i jest nim K. Włosek. Nauczyciel w 7 i trener Wikinga.mily66 pisze:A chociaż ten trener jest wf-istą w tym gimnazjum,że tak zadecydował??Bo u nas też jest podobna sytuacja, po prostu trener strzelił focha.
,,Kiedyś... kiedyś przed laty, kiedy pisałem taką analizę dla Gazety Wyborczej napisało mi się: Co by było, gdyby nie było Piotra Gruszki? Otóż trzeba byłoby go wymyślić!" - Zdzisław Ambroziak