Final Six LŚ 15
Re: Final Six LŚ 15
Ale zawalili to Amerykanie...
BTW. Ten challenge przy 9:6 jednak mial duże znaczenie.
Fenomenalna podwójna zmiana! Fenomenalna! Brawo Serbia!!
1998, 2000, 2001, 2002, 2003, 2016, 2017, 2019
Starović! co za wejście
Ostatnio zmieniony 18 lip 2015, o 16:43 przez akukuk, łącznie zmieniany 1 raz.
Mniej niż AndersonPJ_volleyball pisze:Ile piłek dostanie Atanasijevic w piątym secie?
Nie bądź burakiem, nie przenoś kibolskich zwyczajów na hale. Kibicować można kulturalnie, bądź fair-nie gwiżdż na przeciwników twojej drużyny.
"Resovia jest naszym ZENITEM" - @Idz
"Resovia jest naszą Barceloną(FCB)" - WD-40
"Resovia jest naszym ZENITEM" - @Idz
"Resovia jest naszą Barceloną(FCB)" - WD-40
A przed Jaeschke jeszcze dużo pracy.
Boisko weryfikuje forumowych expertów.
NEGATYWNIE.
Ciekawe czy któryś z nich będzie miał tyle odwagi by odszczekać..
Brawo Serbia
NEGATYWNIE.
Ciekawe czy któryś z nich będzie miał tyle odwagi by odszczekać..
Brawo Serbia
Telewizyjny oglądacz.
Pewnie brak kontaktu z grą na żywo powoduje moje zdziwienie , gdy co innego widzę w czasie meczu w tv , a co innego czytam na tym forum
Pewnie brak kontaktu z grą na żywo powoduje moje zdziwienie , gdy co innego widzę w czasie meczu w tv , a co innego czytam na tym forum
aaaa padaka, szaleństwo, taki jest sport, to była walka, to był spektakl
Brak walki i charakteru, to cechy Polaków podczas rozgrywania ćwierćfinałów Olimpijskich.
Nie wiem bo je zagrają A co do Francji nic specjalnego nie grała do tej pory w tym turnieju i powinno być spokojne 3:1 dla nas ale oczywiście to sport wiec może być rozniePJ_volleyball pisze: A komu będzie kibicowac publiczność jak w finale zagrają Amerykanie i Francuzi.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2015, o 16:43 przez arbas, łącznie zmieniany 1 raz.
Tego seta wygrał Serbom Grbic.
frajersko mozna przegrac majac 4-5 pkt przewagi w tie-breaku ale to byly tylko 2 pkt czyli de facto 1 akcja przy swoim serwisie.luk_m5 pisze:Chyba bardziej frajersko nie dało się tego przegrać
Challenge miał znaczenie, ale dotknięcie siatki było, więc wszystko OK. A komentator na YouTube brzmi, jakby Amerykanom ukradli zwycięstwo.
Hau hau hau, nie wierzyłem w Serbów.
Brawo Amerykanie za wyciągnięcie meczu z 0-2, brawo Serbia za przełamanie się na tie-break, i wyciągnięcie go ze stanu 6-9.
Fajny mecz.
Hau hau hau, nie wierzyłem w Serbów.
Brawo Amerykanie za wyciągnięcie meczu z 0-2, brawo Serbia za przełamanie się na tie-break, i wyciągnięcie go ze stanu 6-9.
Fajny mecz.
Informacja o ostrzeżeniu jest wysyłana automatycznie - proszę na nią nie odpowiadać.
Wszelkie uwagi dotyczące forum proszę kierować na adres forum@siatka.org
Wszelkie uwagi dotyczące forum proszę kierować na adres forum@siatka.org
Nie rozumiem, dlaczego tak komentator na YT protestował. Przecież było ewidentne dotknięcie siatki (sama góra).Angulo pisze:Ale zawalili to Amerykanie...
Było 10:6 na tablicy. Było nie dotykać siatki. A swoją drogą to widać ile pojedynków w przeszłości mogło się inaczej potoczyć gdyby był challange
Tak się zastanawiam... Czy to my jesteśmy tacy mocni, czy Serbowie dostali takiego kopa po wczorajszym meczu Nie wierzyłem w nich, ale miło się zaskoczyłem. Brawo!
All work and no play makes Jack a dull boy...
Pierwszy raz od 19 lat w LŚ mamy tylko europejskie drużyny w wielkim finale. A biorąc pod uwagę, że była to jednak zupełnie inna siatkówka - jeszcze przed wprowadzeniem nowych zasad zdobywania punktów w każdej akcji, i bez libero, to mamy do czynienia z czymś bezprecedensowym.StanLee pisze:...
[post skasowany]
Ostatnio zmieniony 18 lip 2015, o 16:53 przez Guilder, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Punkt 18. Regulaminu Forum.
Powód: Punkt 18. Regulaminu Forum.
Gdyby sędzia nie odgwizdał rzuconej, gdyby odgwizdał aut przy ataku Atanasijevicia, gdyby Sander był na lewym skrzydle... Woulda, shoulda, coulda... Serbowie znakomici jak na swoje możliwości, weryfikowany Jaeschke dużo lepszy niż fenomenalny Anderson. Kibicowanie komukolwiek jest nie na moje nerwy.
Do zobaczenia.
Do zobaczenia.
Lol raz ze Serbowie wywalczyli zwycięstwo z nami a nie my im cokolwiek ofiarowaliśmy, dwa dlaczego niby mielibyśmy przegrać ?? Trochę wiary...futuro88 pisze:WCZORAJ POLACY OFIAROWALI SERBII MIEJSCE W CZWÓRCE; DZISIAJ SAMA SOBIE WYWALCZYŁA FINAŁ, A POLACY WTOPIĄ Z FRANCJĄ, NASTĘPNIE JUTRO Z USA I TAKI BĘDZIE NASZ 'FINAŁ'
- martin123154
No właśnie o co chodzi z tym pruciem na challenge przy 10:6,dotknięcie siatki czyste a przegladam sobie zagraniczne fora to wszyscy prują o "fake challenge"
- niepoinformowany
Jeśli już Jaeschke został weryfikowany, to zdał tę weryfikację pozytywnie.Chal pisze:Warna zweryfikowała Deroo, teraz Rio robi to samo z Jaeschkem.
Resovia Rzeszów & FC Barcelona
Volleyball - something more than sport: https://www.youtube.com/watch?v=sBNxd1s ... pp=desktop
Volleyball - something more than sport: https://www.youtube.com/watch?v=sBNxd1s ... pp=desktop
Bo tamta siatka ruszała się od piłki, akcja na milimetry. Chętnie bym to zobaczył na HD, nie wiem, nie wiem.martin123154 pisze:No właśnie o co chodzi z tym pruciem na challenge przy 10:6,dotknięcie siatki czyste a przegladam sobie zagraniczne fora to wszyscy prują o "fake challenge"
Ale nie chodzi o to, czy siatka się poruszyła. Prawdę mówiąc, nie zauważyłem, by tak było. Ale za to widziałem, jak Anderson WALNĄŁ od góry w siatkę. Było to widać przy powtórce challengowej. Przy telewizyjnej w ogóle.StanLee pisze:Bo tamta siatka ruszała się od piłki, akcja na milimetry. Chętnie bym to zobaczył na HD, nie wiem, nie wiem.martin123154 pisze:No właśnie o co chodzi z tym pruciem na challenge przy 10:6,dotknięcie siatki czyste a przegladam sobie zagraniczne fora to wszyscy prują o "fake challenge"
Brawo Serbowie! Przy 10:6 w tie breaku przestałam w nich wierzyć, ba po trzecim secie spisywałam ich na straty, ale wywalczyli awans do finału! Ogromne gratulacje! Amerykanie tego tie breaka przerżnęli na własne życzenie. Biorąc pod uwagę całokształt to Serbowie byli w tym spotkaniu po prostu lepsi. bracia Kovacević rozegrali świetny mecz, Ivović z Petriciem nie mają racji bytu na boisku. Czyżby Grbić w końcu to zrozumiał?
Ile razy Anderson dotknął dziś siatki. Strzelam że nie mniej niż 5.
Dzisiaj zaczynamy z Miką w szóstce.
-
Przy takiej samej formie to N. Kovacević nie ma racji bytu na boisku, nieważne czy za niego będzie Petrić czy Ivović. Spokojnie, to tylko Liga Śmietnikowa.Lineczka pisze:Brawo Serbowie! Przy 10:6 w tie breaku przestałam w nich wierzyć, ba po trzecim secie spisywałam ich na straty, ale wywalczyli awans do finału! Ogromne gratulacje! Amerykanie tego tie breaka przerżnęli na własne życzenie. Biorąc pod uwagę całokształt to Serbowie byli w tym spotkaniu po prostu lepsi. bracia Kovacević rozegrali świetny mecz, Ivović z Petriciem nie mają racji bytu na boisku. Czyżby Grbić w końcu to zrozumiał?
"Lepiej być burakiem niż Resoviakiem" - Bartosz Kurek, były zawodnik Resovii
- niepoinformowany
Na całe szczęście.Aranger pisze:Dzisiaj zaczynamy z Miką w szóstce.
Resovia Rzeszów & FC Barcelona
No właśnie widać było po zaangażowaniu obu drużyn jaka to "śmietnikowa" liga.