Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle 2021/2022
Re: Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle 2021/2022
Michał Chadała?
A może były zastępca KB, w radzie nadzorczej chyba już był?
To będzie odpowiedni człowiek .... cierpliwości
Wierzę w walkę o miejsce 5-6 w lidze i turniej finałowy PP
Shoji, Banach i Rejno na izolacji, za kilka dni mają wrócić.
Mam nadzieję, że na Lube zespół będzie w 100% gotowy.
Mam nadzieję, że na Lube zespół będzie w 100% gotowy.
Nie wiem, jak reszta, ale Shoji dzisiaj 8 dzień kwarantanny.
Gdzieś czytałem, że Świderski nie jest już prezesem naszej drużyny. Ktoś wie kiedy poznamy nazwisko nowego prezesa?
Semper fidelis
ZAKSA drużyną roku! Nie mogło być inaczej!
Semper fidelis
Najważniejsze, że udało się bez pionków sponsora na stanowisku.
Wiadomo jak z testami zawodników KK? Wszyscy będą do dyspozycji trenera na Lube?
Na gali było sporo zawodników, w tym Śliwka, Kaczmarek czy Semeniuk, także z testami chyba wszystko w porządku. Byli nawet Banach i Rejno, którzy ostatnio nie grali ze względów zdrowotnych.
Semper fidelis
Kaczmarek był też w programie w Kanale Sportowym. Oby po tych wszystkich wycieczkach nic nie wyszło tylko teraz.
[post skasowany]
Ostatnio zmieniony 10 sty 2022, o 15:17 przez mewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zupełnie nie na temat
Powód: zupełnie nie na temat
Nowym prezesem Zaksy został Piotr Szpaczek, pochodzi z Kędzierzyna, ktoś ze środowiska jest coś w stanie więcej powiedzieć o nim ? Dobry wybór ?
- nikt wazny
- Moderator
Był w Zaksie kilka lat, zna środowisko, doświadczenie w zarządzaniu ma.
z tej mąki może być chleb
Ale jedno wiem po latach,
prawdę musisz znać i Ty.
Zawsze warto być człowiekiem,
choć tak łatwo zejść na psy...
prawdę musisz znać i Ty.
Zawsze warto być człowiekiem,
choć tak łatwo zejść na psy...
https://zaksa.pl/powolanie-nowego-preze ... zaksa-s-a/
Nareszcie oficjalnie potwierdzenie. W mojej opinii to bardzo dobry wybór, będzie on miał również pełne merytoryczne wsparcie. Nic tylko życzyć powodzenia
Nareszcie oficjalnie potwierdzenie. W mojej opinii to bardzo dobry wybór, będzie on miał również pełne merytoryczne wsparcie. Nic tylko życzyć powodzenia
Nie mam pojęcia kim jest Pan Piotr. Widzę jednak, że niespełna rok temu został dyrektorem Górnika Zabrze http://handballzabrze.pl/strona/piotr-s ... ik-zabrze/
Tak czy siak, życzę powodzenia. Oby było co najmniej równie dobrze jak za czasów Świdra.
Tak czy siak, życzę powodzenia. Oby było co najmniej równie dobrze jak za czasów Świdra.
Według mnie w obliczu odejścia Świderskiego trudno by było o lepsze rozwiązanie niż to zaprezentowane.
Zna się na zarządzaniu, człowiek z Kędzierzyna, od lat związany z klubem. Od strony sportowej wystarczy, że będzie słuchał co ma do powiedzenia sztab, a w razie potrzeby bez problemu zadzwoni do Wspaniałego czy Świderskiego z prośbą o radę.
Jak dla mnie to jest optymalny wybór.
Zna się na zarządzaniu, człowiek z Kędzierzyna, od lat związany z klubem. Od strony sportowej wystarczy, że będzie słuchał co ma do powiedzenia sztab, a w razie potrzeby bez problemu zadzwoni do Wspaniałego czy Świderskiego z prośbą o radę.
Jak dla mnie to jest optymalny wybór.
Nowym prezesem Zaksy został Piotr Szpaczek, pochodzi z Kędzierzyna, ktoś ze środowiska jest coś w stanie więcej powiedzieć o nim ? Dobry wybór ?
Tak, ja mogę powiedzieć - znam go bardzo dobrze osobiście. Za ten klub, oddałby życie - najlepszy wybór! Żaden figurant czy karierowicz.
Swój człowiek.
Powodzenia Piter!
Swój człowiek.
Powodzenia Piter!
słupek...wałek...Rejtan....repra...depra...
Bravo Piotr Wodzu prowadź Świetny wybór, facet mega zaangażowany i od lat związany z klubem.
Wierzę w walkę o miejsce 5-6 w lidze i turniej finałowy PP
Gratulacje Piotrek.
Dużo siły, samozaparcia w dążeniu do celu, nieulegania podszeptom wszystkich, którzy znają się na wszystkim..i żebyś za szybko ze ze stołka Piotr nie spadl:)
Krzysiek
Dużo siły, samozaparcia w dążeniu do celu, nieulegania podszeptom wszystkich, którzy znają się na wszystkim..i żebyś za szybko ze ze stołka Piotr nie spadl:)
Krzysiek
Czy Ty kuchcik nie działałeś na forum sportsboard swego czasu ?
Prehistoria:) z kedzierzyna i siatki sie nie wyrasta, dużo wody w Kłodnicy upłynęło....
Tak właśnie skojarzyłem z nicka A ostatnio wspominałem z kolegą Szatanem666 świętej pamięci Weterana i całą brać sportsboard.pl.
To były czasy. Co prawda nie jestem dumny z 80%, które tam wypisywałem, ale na swoje usprawiedliwienie dodam, że miałem wtedy 15 lat
Na filmiku ZAKSY na yt, z wypowiedziami przed jutrzejszym meczem w LM widać, jak w podstawowej szóstce trenuje Kluth zamiast Kaczmarka, czyżby Łukasza coś dopadło?
Cóż, brak Kaczmarka to byłoby olbrzymie osłabienie, oby się nie okazało, że cena za ten wyjazd do Warszawy okaże się niestety bardzo duża...